2020-02-06 ...och så har även vår vackra SiverForza fått nya lyckliga ägare...

Idag var det dags att genomföra försäljningen av vår sista MC/Scooter, SiverForzan dvs. Honda Forza 2019, 300 cc som varit tingad ett bra tag av Maria och Johan.
 
Det är alltid roligt att sälja våra hojar till människor som vi vet kommer att ta väl hand om dem och vi önskar nu Maria och Johan lycka till och att de får många sköna, skojiga resor med SilverForzan from med nu och framöver.
 
Ägarbyteregistrering sker smidigt och lätt via Chon på Huay Yang Travel så det känns bara bra både för oss och Maria och Johan.
 
Chon, Maria och Johan samt Rulle
 
Nu får vi nöja oss med hyrd Scooter, Honda Click 125 cc, och cykel från Huay Yang Travel de sista dagarna innan vi lämnar byn den 16 februari men det fungerar bra det också förstås.
 
Vår hyrda Scooter Honda Click 125 cc som får ta över tillfälligt efter vår sista sålda MC/Scooter Honda Forza 2019, 300 cc (SilverForzan)
 
Härligt när det flyter på friktionsfritt enligt vår tidsplan, framför allt när det gäller försäljningen av vårt hus samt våra 3 motorcyklar och att det är bra människor som tagit över allt detta efter oss. Det känns verkligen toppen!  
 
 

Kommentarer:

1 Tiina:

Gratulerar till alla lyckade försäljningar! Ni har verkligen haft flyt!! Och nu är det bara 9-10 dagar kvar i Thailand, måste väl ändå kännas lite konstigt!? Lycka till med det sista av packningen och avslutningen!
Och välkomna till Sverige snart! Kram, Tiina

Svar: Tack så mycket Tiina för din kommentar samt hälsning och det känns bara bra och inget konstigt alls 😁😍 Kram❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: