2020-02-10 Mango, mango, mango från vår trädgård och vilken skojig topplacering på blogg.se...

Nu börjar mangofrukterna mogna en och en på vårt mangoträd och idag var det skördedags för 6 stycken av dem. Mums!
 
Underbart att få njuta av dessa fantastiskt goda frukter från vår egen trädgård innan vi lämnar Huay Yang för gott den 16 februari😋.
 
De som nu mognar vartefter får våra goa fina grannar Marie och Ola ta hand om tills vår nya husägare kommer hem till sitt nya hem framöver. Både de och områdespersonalen har koll på dem så ingen mangofrukt förfars i onödan och det känns bra att veta.
 
Mangos från vårt eget mangoträd...
 
Massor av mangofrukt är under mognadsprocess så det blir en bra mangosäsong i år...
 
Sedan en glad nyhet för min del att även min blogg bär frukt genom er läsare som klickat i gillahjärtat eller genom läsfrekvensen på drygt 2 000 sidovisningar varje dag. På Topplistan som finns på Blogg.se ligger min blogg nu på 5:e plats och då tar de bara med de 100 bästa på listan!
 
 
Jisses så roligt att ha så många nöjda läsare hittills! Nu är denna placering inte statisk utan man kan glida både uppåt och neråt på listan, men bara att vara med i toppskiktet just nu känns mycket angenämt.
 
Som jag har skrivit tidigare kommer jag fortsätta blogga även i Sverige via samma blogg och det enda som sker är ett litet namnbyte som passar in bättre då det inte blir någon uppdatering från Thailand längre.
 
Hoppas det finns några fler än jag, Eva O med flera som gillar att blogga om Huay Yang och som kan fortsätta beskriva det goda livet här i Huay Yang med omnejd. Det är ju många som vill veta vad som händer och sker här med både det ena och det andra och så även jag när jag är i Sverige.
 
Hmmm...
 
Bilden är lånad från Internet...

Kommentarer:

1 Tiina:

Grattis till en fin placering på topplistan!! Det är du värt!! Vad roligt att ni hinner får några mangon från ert mangoträd innan ni flyttar från HY! Mango är nog den godaste frukten jag vet...! Speciellt den gula! Kram, Tiina

Svar: Tack så mycket Tiina för det samt din kommentar i övrigt😍 Vi gillar också de gula mangosarna bäst. Kram❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

diskuteras coronaviruset ?

Svar: Nej inte här i Huay Yang så vitt jag vet. Finns inte så mycket att diskutera utan bara följa läget via media. 😊
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Yvonne S:

Kan bara instämma med Tiinas inlägg❣️ Kram 😘

Svar: Tack så mycket Yvonne och kram tillbaka 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Reidun:

Grattis till den fina placeringen som du är så väl
förtjänt med din fina blogg.Kram

Svar: Tack så mycket Reidun för det och det värmer gott i mitt hjärta❤Kram ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Per-Åke:

Hej Annika
När du nu slutar blogga om Huay Yang undrar jag vad det är för blogg som Eva O har
Vi bodde på Orchid 6 tidigare.
Ha de Putte

Svar: Hej Putte och här kommer länken till Evas blogg https://evamattmarblogspotcom-evabo.blogspot.com/. Ha det så bra du också!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

6 Annika:

Grattis till fina placeringen med bloggen 👍 Förutom själva innehållet i bloggen så är ju sättet det publiceras på jätteviktigt för oss läsare, dvs snygg layout, hur texten är uppdelad i stycken och bakgrundsfärg etc (som i din blogg). Där har du lagt ribban väldigt högt för de som eventuellt tar över ’rapporteringen’ 😊 Jag kommer att sakna dina ’reportage’ från HY men kommer att fortsätta hänga med dig i bloggen 😃

Svar: Tack så mycket Annika för den fina responsen på min blogg och vad roligt att du vill fortsätta hänga med mig via bloggen 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: