2020-02-16 Bye, bye Huay Yang och hej till Stockholm nu är vi här igen...

One, från Huay Yang Travel hämtade oss kl 01.00 och körde oss tryggt och fint till Suvarnabhumi Airport och efter knappt 4 timmar var vi på plats. Det är det bästa med att åka nattetid då trafiken flyter på då de är lite trafik i övrigt på vägarna.
 
 
Soluppgång i Bangkok..
 
 
Vårt flyg via Norwegian lyfte vid 09 tiden och vi hade en fin och bekväm flygning i Premium Class som vi föredrar för att få bättre rymligare comfort.
 
Vi hade en rejäl motvind så vi landade ca 20 minuter efter utsatt tid, dvs vid kl 15.00 och det var fantastiskt att bli mötta av vår älskade dotter Linda och barnbarnen Adam 6 år, och David 1 år, och det blev ett kärt återseende.
 
I bilen hem fick jag tömma hela mitt förråd av fantasiberättelser som Adam gärna vill höra och det var så underbart att bara får hålla om dem alla då det var ett drygt halvår sedan som vi sågs. 
 
 
Nya dressen som vi köpte i Bangkok i september till Adam då han älskar dinosarier...
 
Det blev en mycket trevlig eftermiddag och kväll och härligt att bara umgås och njuta av återseendet innan John Blund tog över.
 
Stort TACK till Fina Familjen och det är underbart att veta att vi nu får ha dem i vår närhet då vi nu flyttat hem till Stockholm för gott.
 
Vi tar över vår nya lägenhet den 24 februari så det är en hel del att göra innan dess av praktiska slag och det är så spännande med vårt nya liv som därmed börjat from nu.
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en fantastisk söndag och i morgon en ny fräsch vecka!
 
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Kollar om det går att kommentera..
Kul att höra från er!
Eva på Van Ravi

Svar: Tack så mycket Eva och så bra att det funkar 😁😍
Annika i Stockholm Sverige

2 Tiina:

Välkomna till ert "nygamla" hemland!! Följde faktiskt med er lite på resan, genom Flight Radar 24...det är en kul app! Ja, vi har haft det stormigt i Europa nu, 2 helger i rad. Igår var det extra varmt också, ca. +9 hos oss i Örebro län. Inte riktigt lika stor shock för er då, från sommarvärmen! Vad stor Adam har blivit, växer så det knakar! Kram, Tiina

Svar: Tack så mycket Tiina för din kommentar och nu gäller det att klä sig rätt bara😎Stor varm kram till dig från mig 😍
Annika i Stockholm Sverige

3 Birgitta S :

Välkomna till Stockholm ! Måste var så roligt för er och anhöriga att ses efter 6 månader.
Må sågott 😍

Svar: Tack så mycket Birgitta och det är det verkligen och ännu roligare att vi nu kan träffas så ofta som vi vill hur länge som helst 😍 Må så gott du också ❤
Annika i Stockholm Sverige

4 Reidun:

Välkommen till Sverige och hoppas att ni kommer att trivas i ert nygamla hemland;) Kram

Svar: Tack så mycket Reidun och så klart vi kommer att trivas😍 Kram ❤
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: