2020-01-02 Vilka fina goa vänner vi har....

Först kommer goa fina vännerna och våra grannar Pontus och Marie och överlämnar ett paket mörkrostat kaffe av favoritsorten Zoega och vi får en trevlig pratstund.
 
Strax därefter kommer fina goa vännerna Owe och Lena med en tom resväska som de erbjuder oss att packa ner kläder och prylar i som vi behöver direkt när vi flyttat hem till Stockholm den 16 februari.
 
De tar sedan med sig väskan till Stockholm när de flyger hem den 7 januari och lämnar den till vår dotter Linda där.
 
När Pontus och Marie får höra det erbjuder de oss också en tom resväska som vi kan packa ner ännu mera kläder och prylar i som vi behöver direkt när vi kommer hem till Stockholm och den väskan tar Owe och Lena också med sig då de utöver sina egna får ta med sig 3 väskor till för incheckning.
 
Wow, det är riktigt fina vänner det och det bästa är att Owe och Lena bor strax i närheten av vår dotter Linda med familj så det blir ingen större omväg för dem.
 
Rulle och jag får också ha med oss 2 väskor vardera á högst 20 kg när vi flyger hem den 16 februari och då får vi mer utrymme till annat som vi behöver ha direkt när vi kommer hem. 
 
Övriga saker och prylar samt våra 4 cyklar kommer de och hämtar från fraktbolaget Seven Seas den 16 januari och fraktar dem vidare via containerbåt och levererar dem sedan till vår lägenhet i Stockholm några månader senare.
 
 
Vi har för säkerhets skull beställt 15 boxar av dem och de kommer till oss inklusive förpackningsmateriel den 7 januari. Vi använder bara så många av dem som vi behöver och betalar bara för det antalet. 
 
Detta fraktbolaget använde vi oss av när vi flyttade hit till Huay Yang den 24 september 2011 och det fungerade klockrent.
 
När de 4 boxarna kom till oss i Huay Yang 3 månader senare var det rena rama julafton när vi packade upp våra prylar som vi ville ha hit. 
 
Oj vad det händer mycket skoj och spännande nu och vi har massor att göra inför flytten och återigen stort TACK till Owe och Lena samt Pontus och Marie för denna fina generösa hjälp samt även tack för kaffet förstås!
 
Mumsig gåva från Pontus och Marie...

Kommentarer:

1 Birgitta S:

Hej!
Vilken bra hjälp ni får med tomma resväskor så smart .
Tiden går fort snart dax snart packar Ni det sista för ett nytt liv . Inte samma omställning som förra flytten men mkt annat få familjen närmare. Det blir mysigt för alla. 🐕😍

Svar: Tack så mycket Birgitta för din kommentar och vi kommer hem med fyllda varma hjärtan till Fina Familjen och undebara upplevelser och minnen härifrån. Det blir verkligen mysigt 😍❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Marie o Pontus:

Det gör gott i själen att vara till hjälp när man kan och Ni har gjort massor av fint för oss sedan vi blev med hus i paradiset <3<3<3

Svar: Tack så mycket Marie och Pontus för det och så klart vi hjälper er också när vi kan. Det är väl det vänner bla är till för och det underbart att ni trivs så bra här i HY ❤❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: