2020-07-29 Sol, regn, sol, regn...

Idag nöjde jag mig med dagens fyspass på SATS med dels gruppträningen Shape Up i 60 minuter och därefter styrketräning på egen hand eftersom jag inte hade någon lust idag att ge mig ut på eftermiddagslångis i ösregnet. 
 
Det drev in stora mörka regnmoln mellan solglimtarna och därefter tömde molnen sin regnbörda mer eller mindre med blåst och rejäla skurar. Att gå ut i detta väder kändes inte särskilt lockande idag så det blev att mysa inomhus istället i vår fina vackra lägenhet. 
 
Regnet vräker ner just nu...
 
 
Kort uppehåll med en liten solglimt men strax härefter kom nästa rejäla skur...
 
Nåväl, ibland får även jag böja mig för vädrets makter och det är helt okej att det regnar emellanåt för det behövs för moder jord och jag har ju faktiskt fått dagens fysträning som jag gärna vill ha och helst inte helt avstår ifrån för att må bra. 
 
Stort TACK för att jag själv kan och har förmåga att göra mina val för dagen och i livet och jag är så tacksam så länge det varar samt inte minst att få vara frisk i knoppen och kroppen.
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en mysig onsdag oavsett väder eller vind samt var på jorden du än befinner dig!
 
 
 

Kommentarer:

1 Ella:

En svensk sommardag med andra ord, haha!

Svar: Ja Ella och tur är väl det för naturens skull😉😁
Annika i Stockholm Sverige

2 Birgitta S :

Ja vädret är omväxlande men överlag har vi haft en fin sommar här i Sholm o östkusten . Idag var sista arbetsdagen nu 3 v semester härligt. Må så gott! 🐕😍

Svar: Tack Birgitta för din kommentar och jag håller med dig att vädret här har varit helt okej. Jag önskar dig en skön avkopplande semester och må så gott 😍
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: