2020-03-17 Strumptricket...

Nu när vi flyttat hem till Stockholm från Huay Yang i Thailand behöver vi ha på oss strumpor i skorna. Det har vi inte haft på drygt 8 år då sandaler och strandskor etc var vår dagliga fotklädsel året runt.
 
Rulle och jag har svarta likvärdiga strumpor och det enda som skiljer dem åt är att Rulles är lite längre i foten. I samband med att ta reda på tvätten efter att den torkat gäller det att särskilja våra strumpor från varandra, vilka är nu mina och vilka är Rulles strumpor.
 
Det tar en massa onödig tid att mäta och kolla fotlängden på varje strumpa och det känns som ett onödigt jobb att lägga tiden på fast vi är pensionärer och har all tid i världen.
 
Lösningen på detta "stora" strumpproblem var enkel, jag sydde helt enkelt några stygn med röd tråd på mina strumpors ankelresår så nu kommer särskiljningen att gå som en dans.
 
Smarta lösningar finns alltid till hands bara man vill och kan, dessutom gillar jag kombon rött och svart!😁 😇
 
En liten röd märkning och detta är min strumpa...
 
 
Stort TACK för en fantastisk dag idag också och jag är så tacksam för att ha så nära till min älskade Fina Familjen så vi kan ses direkt när andan faller på så det blev en liten träff med Maria idag också. 
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en finfin tisdag!
   

Kommentarer:

1 Anonym:

En son får vackert hålla sig borta då en av hans mekaniker insjuknat.
Sonen i Helsingfors får inte resa till Sveriges för Intel. Den tredje sonen är ju i sjukhusmiljö och får vackert hålla sig borta och den fjärde är förkyld. Dottern har jag inte pratat med på ett par dagar.
Men enligt rekommendationer så ska dom inte besöka personer över 70 år och då kan dom inte komma hit.
Så gläds åt Era barn och besök.
Kram ( utan coronavirus) Gertrude

Svar: Oj Gertrude det var mycket elände i Coronas spår. Linda är lite förkyld och vi är på slutklämmen så vi undviker närkontakt. Må så gott och var rädda om varandra samt kram tillbaka❤
Annika Ilic

Kommentera här: