2020-03-20 Akut hundrastningsutryckning med sällskap av barnbarnet Adam...

I morse vid kl 8 tiden ringde Linda och sa att hon hade magsjuka och feber så hon undrade om jag ville ta ut deras vovve Tore på morgonrundan. Daniel har jobbat hemma en tid nu, till följd av Coronaviruset, men han behövde dessutom ta hand om lille David drygt 1 år som har börjat gå nu.
 
Så klart jag ställer upp på detta och när jag var klar med frukost och mina morgonbestyr satte jag mig på tunnelbanan till Stadshagen och efter denna korta resa var jag där hos dem.
 
Eftersom jag inte ville smittas av feber och magsjuka stannade jag i hallen tills Adam, 6 år, var klar, då han ville följa med Tore och mig med sin cykel på promenaden.
 
Vad kul att få ha Adam och Tore för mig själv ett par timmar så Linda fick lite lugn och ro och bara vila och Daniel kunde jobba och samtidigt hålla ett öga på David.
 
Vädret bjöd på lite lätt snöfall, mulet och sol blandat samt +1, 5 C så det gällde att ha bra kläder på som även tålde lek med Adam och Tore.
 
Älskade barnbarnet Adam cyklar lite i förväg...
  
En liten Vårlök har slagit ut vid sidan om gångvägen...
 
Gamla övervintrade röda bär...
 
 
Goa fina Tore
 
 
Tore roar sig med att tugga på en pinne på Huvudsta Gårds lekplats och 4H... 
 
En gammal ek är kul at klättra upp i med viss hjälp av mig, där kan man bygga något av gamla pinnar, grenar etc....
 
 
Tore sitter tålmodigt och väntar medan Adam och jag leker...
 
När vi tyckte det räckte efter ca 2 timmars utevaro, vände vi tillbaka hemåt igen...
 
Del av Pampas Marina och Kristineberg samt Tranebergsbron syns där på andra sidan Ulvsundasjön. Adam ville att hans hand med handsken skulle vara med på bilden och så blev det... 
 
Glada goa fina Adam...
 
Karlbergs Strand mot Huvudsta Strand och mitt emot Hornsbergs Strand där Linda och Daniel med barnen bor...
 
Stort TACK våra älskade Adam och Tore för en mysig förmiddagsrunda och med en önskan att vår älskade Linda kryar på sig så fort det går. 
 
Vad härligt att äntligen ha möjlighet att rycka in och hjälpa till när sådant här inträffar i vår Fina Familj samt att jag då fick möjlighet att vara med Adam och Tore och leka i några timmar. Detta fina gick jag miste om när vi bodde permanent i Huay Yang, Thailand.
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en mysig fredag samt trevlig helg och var rädd om dig och de dina samt dina medmänniskor!
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Jag blev så lycklig av att läsa detta. Även om jag har älskat Thailand bilderna och att läsa om ert liv där och liksom känna äventyret, så va detta så fint! Både kan jag tänka mig för din dotter, men hur du sätter ord på det hur mycket det betyder för dig! Va så fint och läsa och lilla barnbarnet tror jag med är nöjd att få ha egen mys med mormor bara så där spontant så härligt. Tack för du förgyllde min kväll i dessa Corona tider

Svar: Tack så mycket själv anonym för att du uppskattade mitt inlägg och berättade det för mig, det värmer gott😍
Annika Ilic

2 Mia:

Härligt våren är här

Svar: Ja så är det Mia, åtminstone snart på allvar 😍
Annika Ilic

3 Birgitta S:

Vilken mysig dag med Adam o Tore. Förstår att det måste kännas toppen att kunna hjälpa till o umgås med familjen. Trevlig lördagkväll! 🐕😍

Svar: Tack så mycket Birgitta och det var det verkligen samt att ha dem så nära. Trevlig lördag önskar jag dig också 😁😍
Annika Ilic

Kommentera här: