2020-03-22 Sköna söndag och solen lyser och det är ca +4 C och några av mina favoritbilder på blommor i Huay Yang.. ...

Idag blev det en lugn förmiddag med lite pyssel i hemmet och efter lunch blev det återigen några välbehövda ärenden på Biltema i Viksjö, Jula och Ikea samt Flügger Färg i Barkarby Handelsplats. 
 
Då jag älskar naturen både i Sverige och Huay Yang, Thailand vill jag idag visa några av mina favoritbilder på vackra blommor i Huay Yang som jag på detta sätt bevarat via mina foton i Huay Yang via bloggen under så många år där samt i mitt bildminne.
 
Enjoy!
 
 
 
 
Kaktusblomma vid Hat Wanakon...
 
Lela Vadee
 
Bougain Villea i vår fd trädgård...
 
Golden shower tree
 
 
När vår- och sommarblommorna slagit ut i Stockholm med omnejd kommer jag att njuta av dessa vackra blommor i stället men jag är glad och tacksam för att jag fått uppleva alla dessa fantastiska blommor under vår långa tid i Huay Yang i nästan 9 år.
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en skön söndagskväll!   
 
 

Kommentarer:

1 Birgitta S :

Härliga fina bilder ! Längtar till våren. Men nu har vi haft sol i flera dagar o på med mössan så är det ok ute. Idag blev det en kort promis . Sen hem o jag o maken gick ner i källaren . Vi röjde o nu är det saker i hela lägenheten känns det som. Mkt går att lämna på myrorna så dit bär det av imorgon . Sen blir det nog ett besök i Bromma på åter vinningen . Jag jobbar hemifrån just nu tyvärr har företaget lite för lite kapacitet . Så jag jobbar tidigt 5-11. Sen kommer man inte åt allt som behövs . Sen jobbar jag från ca 16 till jag känner mig klar blir runt 19-20. Då blir det myror o Bromma på dagen.
Trevlig Kväll !
😍🐕

Svar: Tack så mycket Birgitta för din kommentar och respons på mina bilder. 😍 Härligt att ni fått mycket röjgjort och att det löser sig med jobbet på ett eller annat sätt. Trevlig kväll och snart är det dags att sova. Natti, natti❤
Annika Ilic

Kommentera här: