2020-03-24 Tjoho, snygga färggranna matbordsmattan är på plats...

Häromdagen beställde Rulle vår matbordsmatta från Carpet Vista https://www.carpetvista.se/ via Internet och de har hur många mattor som helst av olika slag samt storlekar till modesta priser och dess bättre fri frakt och snabb leverans på några dagar.
 
Det har dröjt en tid innan vi bestämde oss vilken matta vi ville ha under matbordet men plötsligt såg Rulle den på Carpet Vista och som vi båda var överens om skulle passa perfekt.
 
Den levererades via UPS direkt vårt hus vid kl 18 tiden idag helt enligt överenskommelse. Vilken toppenbra service så är du ute efter en specifik matta med kanske lite udda mått och storlek och vill ha massor av mattor att välja på kan jag varmt rekommendera detta företag.
 
En härlig färgklick i allt det svarta och vita och dessutom praktisk med kort lugg som är lätt att hålla ren och kraftig väv så den inte känns sladdrig.
 
Så mysigt det blev i vårt fina kök!
 
Nu ska bara kökslampan upp framöver sedan är det äntligen klart i köket.
 
Härligt nu när mattan äntligen är på plats och vi dessutom är mycket nöjda med vårt val av både färg och storlek😄
 

Kommentarer:

1 Yvonne S:

Så fint ni har det❣️ Mattan är verkligen läcker! Kramar 😘

Svar: Tack så mycket Yvonne och kram tillbaka 😍❤
Annika Ilic

2 Anonym:

Jättesnyggt! Härliga färger!
Vilket fint och modernt kök ni har!
Nu är vi också hemma i Sverige men hoppas på att kunna återvända till HY i höst om det lugnar ner sig. Nu är vi glada att vara i Uppsala båda två!
Eva Van Ravi R

Svar: Tack så mycket Eva för det och här trivs vi toppenbra😍 Skönt att ni båda är hemma igen i Sverige med tanke på allt som händer i Thailand och i övriga världen. Välkomna hem❤
Annika Ilic

3 Emiza - Träning & Outfit & Tatuering:

härliga färger

Svar: Tack så mycket Emiza😊
Annika Ilic

Kommentera här: