2020-03-25 Skojig lekpark för barnbarnen och vädret bjuder på vårkänsla...

I eftermiddags kändes det skönt med en rask promenad och det var milt och skönt med en temperatur på ca +9 C så det kändes riktigt vårlikt idag. Jag styrde mina steg mot Järvafältet och på vägen dit passerade jag en mycket fin välordnad lekplats som heter Trudelutten.
 
Det blir kul att ta med våra älskade barnbarn Adam och David dit när de kommer på besök eller när vi får äran att vara barnvakter.
 
Här kan de ha en massa skoj med klättring etc, åtminstone för Adam, 6 år då David än så länge bara är 1 år och för liten för just dessa aktiviteter.
 
En stor plaskdamm som för tillfället ligger i träda...
 
Här kan David leka...
 
...och här är alla gungor...
 
 
Stort TACK till Stockholms stad för en fint ordnad lekplats!
 
Skateboard eller liknande kan man hålla på med här...
 
Linbana...
 
Det finns även en basketboll- och gräsplan för andra aktiviteter i lekparken och bredvid en kolossal fotbollsplan Kista IP. Nedanför lekparken ligger utegymmet som jag visade häromdagen i min blogg. Härligt att ha detta fina i vår närhet som ger aktiveringsmöjligheter för både stora och små.
 
Järvafältet som är enormt...
 
Här i slutet på Kistas bostadsområde har isen nu tinat...
 
Vid Igelbäcken ståtade några Skrattmåsar och det ser ut som om de doppt huvudet i smält mörk choklad.
 
Här vid en husfasad börjar Fresian knoppa med sina gula vackra blommor. 
 
Stort TACK för en mysig promenad och till dig min bloggläsare önskar jag en synnerligen trevlig onsdagskväll.
 
Just nu går mina tankar till mina kära vänner i Huay Yang som har det svårt att ordna med sina flygresor hem till Sverige på grund av bl.a inställda flyg samt nytillkomna tuffa restriktioner från de Thailändska myndigheterna till följd av Coronaviruset.
 
Det är ledsamt och sorgligt på många olika sätt då det rackarns viruset ställer till oerhörda och allvarliga problem världen över på många olika sätt inte minst skördar tusentals dödsoffer. 
 
Jag är oerhört tacksam för att vi hann flyga hem från Thailand innan dessa flygresor började ställas in vartefter och jag önskar våra kära vänner i Huay Yang lycka till och hoppas de alla kommer hem till Sverige inom kort i enlighet med deras respektive önskemål.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Linda:

Lekparken ser rolig ut, skulle Adam gilla!

Svar: Mmm hjärtat det tror jag också❤❤❤
Annika Ilic

2 Anonym:

Så tänker en sann människovän,jag menar det du skrev om dina vänner i Thailand och deras flygproblem. Vi får hoppas att det löser sig för alla som är strandsatta utomlands.
Och då verkar mina problem genast små och futtiga. Önskar dig en god natt kram Gertrude 💖

Svar: Tack så mycket Gertrude och vi som har det bra här och är friska har små problem i jämförelse om det ens är några problem. Vi får vara tacksamma så länge det varar. God natt och sov så gott du också samt kram tillbaka ❤
Annika Ilic

Kommentera här: