2020-05-21 Cykelträning indoor 40 minuter, cykelträning outdoor 22,65 km...

Idag är det Kristi Himmelfärdsdag och dagens fysträning för min del började med cykelträning på SATS i ca 40 minuter och både mina älskade Rulle och Maria var med på cykelträningen så det var extra skoj.
 
Efter lunchfikat började Rulle med att montera skrivbordet och hurtsen och jag valde istället att ta en cykelträningstur i mina gamla välkända favoritområden från Kista till Naturreservatet Järvafältet, Väsby Gård och Översjön samt Säbysjön och hem igen. Det blev 22,65 km och temperaturen låg på ca +16 C och solen sken från en nästan klarblå himmel.
 
Det var underbart att återigen få möjlighet att cykla på dessa vackra lantliga grusvägar i en fantastisk natur med skogar och vida fält och det var nästan 9 år sedan som jag var här sist. Det mesta är sig likt och det är jag glad över att naturen ca 6-8 km från Kista är så välbevarad.
 
I dessa trakter har vi cyklat till och från sedan våra döttrar var 1-2 år och de satt i varsin barnstol på våra respektive cyklar och tyckte det var mysigt. Vi hade med oss fika och intog den oftast vid Översjön ca 8 km från oss. Härliga minnen som dök upp efter hand!
 
På väg på dagens cykeltur med min "byhoj" Trek MTB... 
 
Väsby Gårds Highland Cattle som har stora fria ytor att beta på...
 
Mot Väsby Gård
 
PÅ väg mot Översjön
 
 
 
Översjön, ett av våra favoritfikarställen
 
Översjön
 
PÅ väg mot Säby Gård
 
 
Åkersenapen har börjat blomma
 
 
 
Snart hemma igen
 
Dagens cykelträning på min "byhoj" Trek Mb...
 
Stort TACK till mina älskade Rulle och Maria för en tuff cykelträning på SATS och till mig själv för en härlig cykeltur i det gröna och jag är så glad och tacksam för att jag får uppleva detta fantastiska i mitt Stockholm igen. Det gäller att hitta en boplats som vi trivs extra bra att vara på och det har vi återigen hittat här i våra gamla trakter.
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en mysig torsdag!
    

Kommentera här: