2020-05-22 Mysig skogspromenad med dotter Maria och vovven Tore...

I förmiddags blev det veckans sista fysträning på SATS i form av Transformer som tränar hela kroppen från topp till tå och även konditionen. Superbra och svettigt värre!
 
Efter lunchfikat gjorde Maria och jag samt Lindas Staffordshire Bullterrier Tore, 8 år, sällskap på en skön skogspromenad i Igelbäckens Naturreservat. Maria har varit hundvakt åt Tore, som bott hos henne sedan igår morse, och att träffa honom är lika mysigt varje gång då han är en mycket snäll och trevlig hund. 
 
Goa fina Tore, 8 år
 
Härligt skogsområde i Igelbäckens Naturreservat 
 
 
 
Vackra blomster vid vägkanten...
 
 
Tore som just rullat sig i blåbärssnåret...
 
-"Kommer ni eller"? 
 
 
 
Marias coola Merca, som hon döpt till Moby...
 
Vi åkte till Kungsholmen efter promenaden och lämnade Tore hos Linda och Daniel och barnbarnen och han tyckte givetvis det var roligt att få träffa husse och matte igen och även jag fick träffa dem alla en kort stund innan Maria och jag for hem igen och det kändes mysigt bara den lilla.
 
Stort TACK mina älskade Maria och Tore för en mysig skogspromenad samt till min övriga kärleksfulla Fina Familj för att ni finns i min närhet.
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en skojig fredag samt trevlig helg!
 

Kommentarer:

1 Birgitta S :

Härlig promenad med lycklig vovve . Tore såg så lycklig ut härligt. Idag hade vi ett toppen väder jag var ledig o promis med ena sonen o fina goa Sillen. Schäfer / Border collie . På slutet var vi på Arken Zoo o S fick en ny leksak. Lycklig vovve!
Trevlig helg!
🐕😍

Svar: Tack så mycket Birgitta för din kommentar och även Sillen verkar trivas gott med livet och du också förstås. Trevlig helg och må så gott 🥰❤
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: