2020-11-21 Regn och rusk, då passar det bra med lite stjärnljus i våra fönster som lyser upp tillvaron extra mycket...

Lång sovmorgon för det kändes oerhört skönt att inte ha bråttom med att stiga upp, regnet smattrade på våra fönsterrutor så det bidrog till att somna om igen.
 
Vi roade oss med att lysa upp i våra fönster genom att sätta upp våra 2 nya fina adventsstjärnor från IKEA samt vår gamla fina adventsljusstake som vi haft i ca 40 år nu. Maria hade sparat den under tiden som vi bodde i Thailand så det var roligt att sätta upp den igen efter drygt 9 år.
 
Nya adventsstjärnan med stativ från IKEA....
 
Nya adventsstjärnan från IKEA med stativ...
 
Vår gamla kära fina adventsljusstake som vi haft i ca 40 år
 
Idag köpte jag en söt tomte med lusekofta på ÖB som nu fått sin plats i hallen... 
 
...och ute regnar det...
 
 
Kl. 17.00 kom hela vår älskade Fina Familj för att fira vår 42 åriga bröllopsdag samt 44 åriga träffdag tillsammans med oss och vi fick en fantastiskt mysig kväll tillsammans som vi tackar stort för.
 
Dessa underbara familjeträffar saknade vi när vi bodde i Thailand men nu när vi flyttat hem till Stockholm igen kan vi träffas hur mycket vi vill och den känslan är oslagbar!
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en trevlig lördagskväll samt tack för att läser min blogg.

Kommentarer:

1 Johan:

Hej Annika!

Jag älskar att läsa din blogg och att innehållet varierar från allt mellan himmel och jord! Nu kunde jag inte hålla mig från att kommentera längre! Jag har under en tid funderar på det ständiga problemet med förvaring… Hur gör du när du till exempel packar upp och ner inför och efter julen?? Jag älskar själv julpynt och kan sällan hålla mig borta från att handla nytt (och gammalt). Jag har under en tid förvarat de saker jag inte känner att jag behöver för tillfället på https://pelicanselfstorage.se/ , men det blir lite bökigt att hålla allt organiserat och speciellt utan bil kan det lätt bli bökigt även om det annars är väldigt smidigt. Har du några tips? Hur gör du under ”julkaoset”? 🙂 Ha en fin dag och fortsätt blogga! 😀

Svar: Tack så mycket Johan för din kommentar och respons på mina inlägg😁 Vi förvarar i lådor och backar. När det gäller julpynt pyntar vi inte längre så mycket då vi firar julafton hos våra barn och barnbarn. Det lilla pyntet vi har ryms i en papplåda märkt med julsaker. Ha en fin dag du också samt en härlig sommar 😁🥰
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: