2020-09-16 Nu ska det bli fart på "Trädgårdsgruppen"....

Nu är det beslutat att jag ska vara huvudansvarig för vår Trädgårdsgrupp i vårt Kista Torn (K1) och så även i vårt granntorn (K2).
 
Jätteskoj, så idag åkte Laszlo och Magnus samt jag till Bauhaus i Barkarby Handelsplats i Lazlos stora bil för att inhandla en massa trädgårdsredskap etc och 10 säckar jord och 5 säckar med kogödsel.
 
Jag har fått en rum på våning 1 i vårt Kista Torn att förfoga över för trädgårdsprylar etc. och vid större arbeten kan jag engagera de medlemmar som vill vara med och pyssla i våra planteringar som vi nu helt kommer att sköta själva i våra respektive 2 föreningar.
 
Det blir definitivt en billigare lösning för samtliga medlemmar samt att det är roligt att vara engagerad i sin egen bostadsrättsförening.
 
Jisses vad prylar men det ska gå att få in i Laszlos stora bil... 
 
Alla säckar med jord fick plats i mittensektionen och resten av prylarna i bagageutrymmet (Magnus har tagit kortet med min kamera)
 
Nu är allt på plats (Magnus har tagit kortet med min kamera)
 
Laszlo och hans bil är smart handikappanpassad...
 
Allt på plats och Magnus fick gott om plats i baksätet med fötterna på jordsäckarna och jag hoppade in i passagerarsätet fram och nu var det bara att åka hem igen i den fullastade bilen. 
 
Jord- och kogödselsäckarna är på plats i trädgårdsrummet...
 
Laszlo och Magnus har monterat den nyinköpta förvaringshyllan från Bauhaus och alla prylar är nu på plats och det är ordning och reda som jag gillar.
 
Stort TACK till styrelsen (där jag själv är ledamot) för att jag fått detta förtroende och till Magnus (som också är ledamot i styrelsen) samt till Laszlo som alltid är snäll att ställa upp när vi behöver hjälp av något slag. Utan er hade det inte blivit så här bra inköp och leverans idag!
 
Det är så kul att bo i vårt Kista Torn där det känns oerhört trevligt och trivsamt samt tryggt!
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en skojig onsdagskväll!
    

Kommentarer:

1 Tiina:

Nu väntar jag med spänning att få se ännu mera resultat av dina "Gröna fingrar" vid båda Kista tornen så småningom! Kul att du vill ta på dig detta!

Kram, Tiina

Svar: Tack så mycket för din kommentar Tiina och kram tillbaka 🥰
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: