2021-08-26 Ekparketten är på plats, fullt ös och flyttstädning av "gamla" lägenheten...

Igår var grabbarna från SBG klara med golvet i hela lägenheten utom ett par lister som de fixade i morse. Supertrevliga och duktiga samt noggranna har de varit och vi är mycket nöjda med både golvet och arbetet.
 
Köket...
 
 
Vacker ekparkett det gillar vi...
 
FÖRE golvbytet
 
Igår flyttade vi upp de sista möblerna och goa fina vännen och grannen Magnus hjälpte till med jättesoffan och det tunga marmorbordet. Nu är det tomt och det återstår bara att ta itu med flyttstädningen som jag helst gör själv så vet jag att det blir bra.
 
Jag vaknade strax efter kl. 05.00 och har haft en god natts sömn i nya lägenheten och då flyttstädningen tar tid var det bara att kliva upp ur sängen och sätta igång med städningen då det tar några timmar att få det klart.
 
I morgon flyttar de nya ägarna in så tiden är knapp. 
 
"Gamla" lägenheten är nu städad och Rulle och jag gick runt och sa hejdå till alla rum och tackade för oss...
 
Hejdå allrummet och Loggian!
 
Hej då sovrummet!
 
Hejdå arbetsrummet!
 
Det blev en sen frukost vid kl. 10.30 men härligt att äta första frukosten i nya lägenheten med denna  fantastiska vy från matbordet! 
 
Grönsaksomelett och en ostmacka samt en stor kopp med grönt te det är frukost i min smak, mums!
 
Nu har vi kommit så här långt och hela flytten tog 1 vecka och Rulle har dessutom hunnit med att måla sovrummet och arbetsrummet medan jag åkte hiss i skytteltrafik för att flytta upp prylar, kläder, köksgrejor, lättare möbler etc etc.
 
Det som är så förvånande är mängden av alla möbler, prylar, kläder etc så vi samlat på oss under vårt boende där i ca 1,5 år efter att vi flyttat hem till Stockholm igen från Thailand. Vi bodde där i nästa 9 år och hade ingenting i möbelväg etc kvar här i Stockholm.
 
När vi flyttat in i vår lägenhet i Kista Torn på 10:e våningen hade vi ingen tanke på att flytta mer, åtminstone inte frivilligt,  men så det blev det alltså inte, Suget efter den lägenhet vi nu köpt blev för stor så det var bara att slå till och flytta igen så nu har vi hamnat där vi verkligen vill bo. Högst upp i Kista Torn på gaveln med en fantastisk utsikt.
 
Nu återstår målning av resten av lägenheten som Rulle kommer ta itu med varefter och det får ta den tid det tar. Under tiden får vi leva i stöket men det är det värt.
 
Stort TACK till min älskade Rulle samt övriga inblandade för en rolig flytt som har varit rena rama träningspasset så gymmet får vänta lite till. 
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en fin torsdagskväll!

Kommentera här: