2021-06-10 Härlig långis med inslag av trevligt möte och sällskap av Nicole...

Idag var målet för eftermiddagens långis att gå i Igelbäckens Naturreservat och på vägen dit blev det fotografering av diverse blomster.
 
När jag stod och fotade vid vägkanten stannade en kvinna till med sin cykel och även hon blev begeistrad av denna naturliga skönhet och vi började prata.
 
Vi beslöt att göra sällskap, då vi var på väg åt samma håll, och hade mycket att prata om så hon ledde sin cykel och vi fick ett trevligt samtal en bra bit i Igelbäckens Naturreservat innan vi skiljdes åt. Nicole fortsatte mot Övre Järva och jag vände upp mot skogen för att börja vända hemåt igen. Vilket härligt möte!
 
Jag gillar dessa spontana möten med intressanta människor som det känns bra och positivt att prata med och det är överraskande lätt att komma till tals med andra människor då det ofta finns flera beröringspunkter som leder samtalet framåt i positiv riktning och det är alltid kul att byta erfarenhet av livet i stort. 
 
Vildros/Vresros
 
Fodervallört
 
Liljekonvalj
 
Rödklöver
 
Rödklöver
 
Lupin
 
Gula svärdsliljor och de väcker goda minnen från vår trädgård i Huay Yang, Thailand, där vi hade planterat denna art...
 
Gul svärdslilja 
 
Vackra blandade blomster vid gång/cykelvägen längs med Igelbäcken...
 
Bockrot
 
Bockrot
 
Sommaridyll
 
Igelbäckens Naturreservat
 
Stort TACK för en mysig långis samt till Nicole för sällskapet en bit på vägen som gav extra god energi och till dig min bloggläsare önskar jag en finfin torsdagskväll!

Kommentera här: