2021-05-14 Spontant härligt besök av Linda och David samt Tore och grönskan har verkligen tagit fart...

På eftermiddagen plingade det på vår dörrklocka och vi väntade inget besök så döm om vår förvåning när Linda, David och Tore stod där och såg så glada ut att komma till oss spontant och vi blev lika glada vi över denna roliga överraskning!
 
Daniel och Adam hade annat för sig så Linda kände för lite mysigt sällskap med oss och det blev därmed lek och mys ett par glädjefulla timmar tillsammans. 
 
När det var dags för dem att åka hem följde jag med dem till tunnelbanan och tog sedan en kort sväng ner till Järvafältet för att njuta av den grönska som satt fart rejält efter sol och regn samt värme.
 
Vårt vackra Kista Torn till vänster och vid nybygget av husområdet håller de på och monterar ner den stora tornkranen som jobbat i nästan 1 år nu. Det är bara en liten bit kvar av kranarmen samt därefter tornet och vilket otroligt jobb att ta ner den på den höjden på ett säkert sätt.
 
Vilken fantastisk grönska som spruckit ut på bara ett par dagar!
 
Stort TACK till våra älskade Linda, David och Tore för det spontana roliga besöket och för att vi har en sådan fantastiskt kärleksfull fin familj tillsammans. Till dig min bloggläsare önskar jag en skojig lördagskväll.
 
  

Kommentera här: