2021-10-14 Vår mysiga lya på 35:an...

Nu har vi fått det som vi vill ha det i vår nya fina lägenhet på 35:an och det som återstår är bara lite småfixande som vi (Rulle) tar itu med vart efter.
 
Vi gillar verkligen vår lägenhet skarpt och det känns nästan svårt att gå hemifrån men det är ju så det ska kännas när man trivs med sin tillvaro och framför allt med sitt hem där vi tillbringar den mesta tiden på dygnet.
 
Lägenheten är på 98 kvm och den är även planerad som en 4:a och det 4:e rummet skulle i så fall ligga i matrummet där vi har vår relaxhörna. Vi nöjer oss dock gott med 3 rum som det dessbättre har varit från början och det innebär en härligare öppnare planlösning mellan allrummet och kök- och matrummet.
 
Lägenheten har även en gästtoalett som komplement till toa-och badrummet och det uppskattas i nödens stund, framför allt om den inträffar för oss på samma gång😄
 
Vårt vackra sköna hem är verkligen vår borg! 
 
Detta stora kök- och matrum känns extra härligt med denna fantastisk vy dessutom... 
 
En liten läs- och relaxhörna
 
 
 
Vårt mysiga allrum som gjort för härliga filmkvällar...
 
Loggian som blev som ett mysrum istället för bara en inbyggd "balkong"
 
Vårt arbetsrum med fönster ut mot Loggian och därifrån ut mot den härliga vyn här uppifrån...
 
Vi har många trevliga minnen från våra resor och att vi gillar trä är inte så svårt att förstå...
 
Den stora rymliga hallen passar oss perfekt då vi gillar space omkring oss...
 
Sovrummet och att dra bort gardinerna på morgonen och få se den här vyn är underbart..
 
 
Stort TACK för att vi fått möjligheten, i vårt i övrigt fantastiska liv, att ha det så här trivsamt i vårt nya hem. Detta hem blir förhoppningsvis sista hamnen som vi ankrar upp i om vi själva får bestämma.
 
Stort TACK till goa fina vännen Lena som lät oss köpa hennes lägenhet för annars hade det ju inte varit möjligt förstås.😍
 
Nu bor vi högst upp i huset på våning 35 i en gavellägenhet och precis ovanför oss har vi den fina stora takterrassen på våning 36 med utemöbler och planteringar. Det finns också en mysig stor lobby, innan man går ut på terrassen, med mjuka soffor där man kan sitta och få möjlighet att träffa sina grannar spontant för en pratstund om man så vill. Där finns också ett litet pentry med bl.a. kaffebryggare och en mikrovågsugn samt lite glas och porslin.
 
På våning 36 finns också ett stort samlingsrum samt en bastu med relaxavdelning att hyra för oss medlemmar.
 
Att Kista Torn dessutom ligger i anslutning till Kista Galleria med allt sitt utbud, nära till Kista T-banestation samt allehanda busslinjer är en stor fördel. Även flygbussen till Arlanda går härifrån och det är ju praktiskt nära för oss om vi nu skulle få för oss att vilja lämna Sverige via flyg till något annat land.
 
Sist men kanske det viktigaste för mig, utöver vår fina lägenhet, är att vi är omgivna av flera naturreservat med sin fantastisk vackra natur som jag kan nå till fots på några minuter då jag älskar att gå på långa promenader varje dag.
 
Jag kan därmed bara intyga att jag är så nöjd och tacksam som jag bara kan bli med vårt nya spännande liv efter flytten hem till Stockholm igen den 16 februari 2020 med allt vad Rulle och jag nu fått och upplevt tillsammans samt med vår Fina Familj! 
 
 
 
 

<

Kommentarer:

1 Anonym:

Härligt fint ni bor! Så snyggt och smakfullt möblerat! Och vilken utsikt! Förstår att ni är nöjda. Ni lämnade då Thailand i rätt tid. Mycket pappersexercis och tester. Vi tänkte ta oss till HY via Phuket 1 januari. Många som åker iväg nu i okt-nov. Ha det fortsatt bra och hälsa Rulle! Kram Eva i norr

Svar: Tack så mycket Eva för din kommentar och fina respons på vårt boende. Hoppas för er skull att de lättar upp restriktionerna i Thailand så ni kan åka dit utan större omak i januari. Må så gott båda två och Rulle hälsar tillbaka. Kram från oss till er båda ❤❤
Annika i Stockholm Sverige

2 Anonym:

Så härligt med utsikt, jag är ju höjdrädd så kanske skulle vara lite darr i knäna//Kerstin i Hälsingland

Svar: Tack så mycket Kerstin för din kommentar och jag är också lite höjdrädd men den känslan infinner sig inte på den här höga höjden. Det är väl ungefär samma som att sitta i ett flygplan. Det är för högt helt enkelt och vi står ju inte fritt utan bakom tjocka väggar och fönster 😊
Annika i Stockholm Sverige

3 Christer:

Vilket härligt örnbo ni häckar i! Jag förstår att ni trivs, högt däruppe!

Svar: Tack så mycket Christer och det var verkligen ett lyckat val för oss att flytta hit upp i huset.😊
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: