2022-07-19 Vad händer här då?

Innan jag gick hemifrån till SATS på förmiddagen hörde jag 2 helikoptrar som åkte varv efter varv utanför våra fönster på 35:e våningen i Kista Torn. När jag tittade ut såg jag att det var en polishelikopter och en militärhelikopter och den sista gick ner för landning på IBM:s tak. Några militärer klev ombord samt så även en hund så de skulle väl ut på något uppdrag någonstans. Spännande!
 
Från våra fönster på 35:an får vi uppleva fantastiska både solnedgångar och uppgångar, mångfaldiga molnformationer, väder och vind på nära håll och annat spännande både i luften och på marken.
 
Dagens bilder blev inte så skarpa då landningen på taket skedde ganska långt från oss men de får duga ändå fast jag egentligen är kräsen när det gäller fotokvalitet. Ibland för jag tumma på det så det gör jag idag.😊
 
 
Stort TACK för alla de upplevelser vi blir serverade utanför våra fönster och till dig min bloggläsare önskar jag en finfin tisdag! 
 

Kommentarer:

1 sandra ledin:

Va häftigt att få se på nära håll. Helikoptrar är något jag gillar men har aldrig turen att få se på nära håll. Bara när de cirkulerar runt högt uppe i luften.

Ha en jätte fin dag!!!

Svar: Tack så mycket Sandra för din kommentar och för oss är det ett vardagsnöje härifrån. 😄 Önskar dig en fin kväll!
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: