2022-07-20 Skoj med barnbarnen på Naturhistoriska Riksmuseet...

Idag strax före kl. 11 var det återigen dags för lite roliga aktiviteter med våra älskade barnbarn Adam, 8 år och David, 3 år och målet för dagen var Naturhistoriska Riksmuseet och Cosmonova.
 
Vid åkte buss 61 från Moa Martinssons Torg på Kungsholmen och hoppade av vid Fridhemsplan för att ta tunnelbanelinje 14 till station Universitetet.
 
Vi hade redan bokat filmen Sköldpaddans väg på Cosmonova där åldersgränsen gick från 3 år så den filmen skulle även passa David. Den vara bara 25 minuter lång så det var så länge som David skulle känna sig riktigt engagerad.
 
De båda älskar ju dinosaurier och andra däggdjur så därmed var valet av museum ett bra val för dem båda. Så även filmen om Havssköldpaddan från födseln och 25 år framåt tyckte de var häftigt att se i detta enorma format som täcker både väggar och tak.
 
Vi hade medhavd lunch/fika till både barnen och oss som man får inta på speciella matplatser i museet och det är perfekt för barnfamiljer om vill ha med sig egen förtäring och dryck. 
 
Vi lämnade inte museet förrän strax efter kl. 16 tiden och lämnade av dem till Linda och Daniel kl. 17 så de fick flera timmars egen tid att roa sig på. Vi fick därmed ömsesidig härlig tid med barnbarnen och de utan barn som alla föräldrar med småbarn är väl värda.
 
Det är kul att åka buss tycker David... 
...och Adam likaså.... 
Naturhistoriska Riksmuseet 
 Gott med hemlagad lunch köttbullar med pasta..
...och egen fika.... 
I väntan på filmen Sköldpaddans väg på Cosmonova
Nu så är det snart dags för filmtime.... 
I väntan på att filmen ska börja och nej, jag har INTE somnat utan sneglar bara på barnen😁 (Rulle har fotat i ett inte så för mig fördelaktigt ögonblink) 
 
Stort TACK till våra älskade barnbarn för flera timmars mys tillsammans och till dig min bloggläsare önskar jag en trevlig onsdagskväll!

Kommentera här: