2022-07-21 +33 C därmed varm skön långis på 14,49 km...

Idag har det varit varmt som attan och temperaturen har legat på ca +34 och det kändes som rena rama Thailandsvärmen. Det blev en lång promenad på 14,49 km oavsett värmen då jag inte har några problem med det. Rulle och jag cyklade 8 mil 2 gånger i veckan i ca +35-40 C när vi bodde i Huay Yang så att gå bara 14,49 km fixar jag galant bara jag dricker rejält med vatten.
 
Eftersom jag passerade Överjärva Gård kunde jag fylla på min vattenflaska där och det är toppenbra då långisen idag krävde lite extra mycket dricksvatten så extra tack för den servicen.
 
Edsviken
 
Idag var sol- och badfolket tillbaka igen på stränderna utefter vattnet och det vore mer konstigt om de inte var det då det är extra varmt samt att solen skiner från en klarblå himmel. 
Igelbäckens Naturreservat
Dagens runda och den gick dessutom lite snabbare idag trots värmen.
 
Stort TACK för mina friska ben och resten av kroppen som jag är tacksam för så länge det är så och till dig min bloggläsare önskar jag en finfin torsdag!
 
I morgon blir det svalare igen, ca +23 C så gillar du dagens värme passa på att njuta av den! 
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Jösses va du klarar av mycket. Jag tyckte att gårdagens värme var lite to much. Är värmen i Sverige (just igår) lik värmen i Thailand eller är värmen o Thailand fuktigare? Du är helt fantastik på att gå promenader och jag tackar för den inspiration du ger.

Ha en jätte fin dag!!!


Tävling pågår i bloggen: https://mammansandra.blogg.se/2022/july/tavling-startar-nu.html

Svar: Tack så mycket Sandra för din kommentar och respons. Värmen i Thailand är mer fuktig än här i Sverige och kan kännas behagligare om man gillar det. Tyckte ändå att värmen i går påminde om Thailandsvärmen.😅 Kul att du känner dig inspirerad och det är min mening att inspirera när det gäller fysisk välgörande träning. Må så gott och trevlig fredag samt helg önskar jag dig😁
Annika i Stockholm Sverige

2 Reidun:

Hej saknar dina promenader, hoppas allt är bra med dej er kram

Svar: Hej Reidun, tack för din kommentar och bloggandet kommer jag återgå till i nästa vecka i samband med hemkomsten från Lysekil med omnejd. Kram🥰
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: