2022-11-17 Dags för Edsviksrundan igen 15,22 km +1C, lite brrrrrr...

Igår eftermiddag fick jag äran att hämta barnbarnet David, 3 år, på dagis då både David och Linda samt även barnbarnet Adam, 8 år, hade fullt upp med andra aktiviteter. Jag hämtade honom strax innan kl. 15 så vi fick några mysiga timmar tillsammans både utomhus och inomhus. Vid kl. 17.30 kom Daniel och Adam och avlöste mig så då var det bara att ta tunnelbanan hem till min Rulle och mysa vidare med honom.💕 Stort TACK för att jag har dessa fina möjligheter att hjälpa till med barnbarnen när det behövs eller även när det inte behövs!😍
 
Idag visade temperaturen på +4 C och under min långis på eftermiddagen sjönk den till +1 C och det kom till och med lite vita snöfjun och singlade ner under några minuter. Tur att jag tog på mig lite varmare handskar på samt till och med mina mamelucker i vintersiden från Sidenselma som komplement till brallorna idag för att inte kyla ner rumpan. Jag gillar inte att frysa så det där med rätt klädsel är viktigt för mig. Eftersom jag traskar på ganska snabbt emellanåt får det inte heller bli för mycket kläder då det kan blir för svettigt. Min tunna fleecetröja och vindtäta jacka från Fjällräven var perfekt även idag så varmare än så behövdes inte på överkroppen.
 
Nu går vi mot kallare temperaturer med stormsteg precis som det ska vara så här års normalt. 
 
Tegelhagens strandpromenad och solen börjar sakta men säkert färga molnen rosa...
De flesta löven har nu lämnat träden och ligger och multnar på marken
På väg mot Ulriksdals Slottspark
Stort TACK för en härlig långis i både ljus och mörker så pannlampan gör nytta där det inte är upplyst. Till dig min bloggläsare önskar jag en finfin torsdag! 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Van Ravi förstås…Allt väl här!

Svar: ❤️
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: