2022-11-18 Stort GRATTIS till oss för idag firar vi vår 44 åriga bröllopsdag!

Idag firar min älskade Rulle och jag vår 44 åriga bröllopsdag och på söndag den 20 november har vi varit tillsammans i 46 år! Jisses vad åren går fort och det är härligt att blicka tillbaka på vårt fantastiska liv tillsammans i vått och torrt samt kyla och värme!
 
När det gäller firande av våra bröllopsdagar eller födelsedagar känner jag mig inte speciellt manisk att dessa dagar ska firas med pompa och ståt och att jag förväntar mig Rulle ska lämna den finaste presenten till mig för att visa sin extra uppskattning/kärlek till mig.
 
Den finaste presenten jag får varje dag år efter efter år är den uppmärksamhet, ömhet, omtänksamhet samt kärlek och det är det jag uppskattar mest.
 
Jag har skrivit det förr och och det tål att upprepas gång på gång då jag tycker det är mycket viktigare att vårda äktenskapet eller förhållandet varje dag och visa varandra uppskattning, respekt och kärlek samt att vi känner tillit gentemot varandra. Det är ju ändå den grundpelare som äktenskapet eller samboförhållandet bygger på. Finns inte det gör det inte saken bättre för att man pliktskyldigt lämnar en fysiskt present till sin make/maka en dag om året.  
 
Som i de flesta normala äktenskap är Rulle och jag givetvis inte alltid överens om allting men det viktigast är att tillsammans lösa det samt inse att vi tänker och är olika personligheter samt man och kvinna.
 
Att tillåtas ha olika uppfattningar är precis som det ska vara i ett sunt förhållande för att hålla det vid liv. Genom att få och ge olika infallsvinklar och kunskap från varandra leder det till en positiv och djupare utveckling av förhållandet och är ännu mer stärkande och så känns det ju fler åren blir tillsammans.
 
Jag har beskrivit vår långa fina tid tillsammans i min blogg genom åren och det är viktigt att komma ihåg att ta vara på varje dag som om den vore den sista.
 
Stort TACK min älskade Rulle för att jag fått ytterligare ett år med dig och jag hoppas det bli många fler år än så tillsammans med dig och vår älskade Fina Familj! 
 
 Rulle och jag 1978-11-18
 
Arkivbild från 2020-09-13 (Maria har fotat) Du och jag Rulle för alltid! 
 
Arkivbild 2022-06-04 (Maria har fotat)
 
Arkivbild från SATS 2022-09-14
 
Idag firar Rulle och jag själva och i morgon firar vi bröllopsdagen här hos oss tillsammans med hela Fina Familjen. Det är ju tack vare Rulle och mig som vi fått våra fina vackra älskade döttrar Maria och Linda och våra älskade barnbarn Adam och David  som Linda skapat tillsammans med vår älskade svärson Daniel!
 
Stort TACK till min älskade Fina Familj för all den glädje ni alla skänkt mig under alla dessa år och jag är så tacksam för det!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Stort Grattis till er på bröllopsdagen!
Mycket fina ord om att att leva tillsammans! ❤️❤️
Eva O på Van Tavi.

Svar: Tack så mycket Eva! Må så gott och hälsa Lars från oss båda! Kram❤️❤️
Annika i Stockholm Sverige

2 sandra ledin:

Jätte grattis på årsdagen!!!
Mycke fint skrivet om relationer. Du har så rätt man ska inte ta dagarna för givet med de vi älskar och vi borde visa och vårda våra känslor varje dag.
Hoppas allt firande blir som ni önskat och ha en jätte fin helg!!!

Svar: Tack så mycket Sandra för hälsningen och din respons på mitt inlägg. Önskar dig en trevlig fredagskväll samt helg!❤️
Annika i Stockholm Sverige

3 Lotta K:

Grattis på er !
Blir alldeles varm i hjärtat av din text och önskar er 44 år till, minst 🥰

Svar: Tack så mycket Lotta dina ord värmde lika fint!❤️
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: