2022-11-23 Bästa skomakaren!

Maria har ett par fina boots som gått sönder en söm mot sulan på ena skon och att hälen på skon lossat på den andra skon. Maria bad mig ta dem till den hon anser vara den bästa skomakaren och  som finns i Kista Galleria. Jag lämnade in dem i måndags eftermiddag och enligt den duktiga och proffsiga skomakaren skulle det inte vara några problem att att fixa båda skorna och det skulle kosta 300 kr.
 
Inte mycket betalt för att lappa/laga/förstärka den spruckna sömmen mot sulan med en läder/skinnbit från insidan på skon och sedan sy fast densamma i sulan. Samt limma hälen i sulan på den andra skon som lossat lite. Idag onsdag skulle de vara klara.
 
Jag masade mig ner och in till Kista Galleria, 1 minuts promenad över gatan från oss, och jag kände mig som 100 år när jag sakta men säkert gick dit. Visst hade jag kunnat vänta med att hämta skorna tills senare i veckan men tänkte att det skulle vara ett skönt avbrott från softandet i soffan. Så även varför skjuta upp något jag kan göra idag för morgondagen vet jag ju ingenting om. 😉
 
Det gick bra i vart fall utan större umbäranden, skorna var klara och jag var mycket nöjd med lagningen av de båda skorna och det fick skomakaren givetvis höra.
 
Bästa skomakaren
 
När jag kom hem igen väntade min älskade Rulle med lunchfikat som var klart att servera.
 
Stort TACK för att jag har en sådan kärleksfull och omtänksam make, det är jag oerhört tacksam för  och till dig min bloggläsare önskar jag en skojig onsdag! 
 
  

Kommentera här: