2024-07-31 En rejäl styrkeboost på 30 minuter blev det idag i Cirkeln på VOLT Health Club...

Idag kände jag för en rejäl boost för att få upp energin och kondisen och det fick jag med råge i Cirkelträningen på 30 minuter utan paus där jag bytt till ett 100 % tuffare program som heter Boost performance istället för det lugnare jag hade innan som för mig var perfekt för uppvärmning eller nervarvning men nu är det det tuffare som gäller för mig i fortsättningen då jag gillar utmaningar.
 
I programmet Boost performance gäller det att maxa den av mig inlagda maxvikten i minst 15 repetitioner på varje styrkestation (6 stationer) då de övriga 2 stationerna är gå/löpband och cykling på 3 minuter vardera. 
 
Byte mellan varje station är ca 20 sekunder så det hinns inte med någon återhämtning utan det är bara att köra på i 2 varv och det tar 30 minuter att genomföra hela Cirkeln.
 
Detta pass gillar jag skarpt då jag är helt slut efteråt och behöver inte så mycket mer än lite lugnare magträning efteråt och därefter är jag nöjd. Puh!
 
Stort TACK för att vi har tillgång till ett toppengym där vi kan träna på allra bästa möjliga sätt och till dig min bloggläsare önskar jag en finfin onsdag!