2024-10-06 Jättekul att bli månadens medlem på VOLT Health Club!

Vilken ära att få bli månadens medlem på bästa gymmet VOLT Health Club men mest tackar jag för min förmåga, styrka och ork samt energi för att hålla på och träna år efter år för att må så gott som jag gör.
 
Jag är oerhört tacksam så länge det varar då detta  ger mig en så stor glädje i livet för att göra förutsättningarna lättare att bli äldre och mer uthållig samt starkt och det gör så gott i både kroppen och knoppen. 
 
Till min glädje har smärtan i vänster foten pga Plantar Fasciit i princip planat ut och försvunnit nästan helt så snart är det dags att testa foten sakta men säkert med lite längre promenader och känna på var gränsen går. Jag vill inte ha några bakslag så det är bara att ta det lugnt och inte ha för bråttom. 
 
Jag har fått ut en massa energi genom både styrketräning samt framför allt konditionsträning genom rodd och cykling på gymmet som är viktigt för mig.
 
Men jag längtar efter mina raska promenader samt att njuta av de varierande promenaderna i skog och mark, berg och dal för både sinnet och konditionens skull som känns så befriande för min själ och mitt hjärta. Förhoppningsvis dröjer det inte så länge till och det det ser jag fram emot.
 
Stort TACK för allt det goda som livet för mer sig och det är bara att ta för sig så mycket man kan och har möjlighet till och göra det bästa av livet.
 
Även Stort TACK till personalen på VOLT Health Club för all pepp samt goda sunda tips för min träning samt rehablitering av vänster fot.
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en skön söndag!