2012-06-30 Småskvättar av regn nästan hela dagen...

... och växterna är glada och jag också för nu är regntunnan full igen (inte berusad) utan full med för växterna nytiigt regnvatten. 
 
Eftersom det regnade satte jag på mig bikinin och gick ut och jobbade i trädgården och det som bl.a är så underbart med det här landet är att det fortfarande är varmt.
 
I övrigt har vi nu varit här i 9 månader drygt och det är sista dagen i juni och även denna månad har gott rasande fort. Vi har det hur bra som helst och är så nöjda och glada över vårt beslut att flytta hit och bara ha det bra och livsnjuta så mycket vi bara kan.
 
Denna lilla Kolibriliknade fågel såg vi på håll balanserande på spetsen av ett palmskott. Den sjunger så vackert och är en fröjd för ögat när man hinner se den på nära håll.
 
 
Snart kommer Lotta och Bosse på en GT, sedan sticker vi till Maew för att äta kvällsmat tillsammans och att tjata om att det kommer att bli trevligt behövs nog inte då ni redan vet det vi det här laget...
 
Trevlig lördag önskar jag er!
 

Kommentarer:

1 Lotta:

Olivebacked sunbird...

Svar: Tack kära Lotta vår egen lilla fågelexpert
Annika Thailand

2 Ingeborg:

Hei. Jeg vil bare fortelle at sommeren lar vente på seg her i Skandinavia. I helgen har vi vært nesten 70 personer som har hus og leilighet i Huay Yang som har hatt en fantastisk helg sammen i Katrineholm og Vingsåker. Det er 3. året vi har golf-turnering som heter Thai-golfen. De fleste spiller golf og vi 8-10 personer som ikke gjør det finner på andre saker. Til og med solen var med oss i helgen.

Svar: Vad trevligt det låter och tur att även vädret bjöd på sol, det är ni väl värda!
Annika Thailand

Kommentera här: