2018-08-05 Hemma igen och hem ljuva hem samt borta bra men hemma bäst!

Vi lämnande Bangkok och vårt hotell AETAS Lumpini strax före kl 12.00 då vi blev hämtade av Huay Yang Travel och vår favoritchaufför One och vi var hemma i Huay Yang igen kl. 15.45. Det känns alltid härligt att komma hem till vårt vackra hem men lite tomt efter Maria förstås😍.
 
Knappt 4 timmar tog därmed resan och det är tack vare att One kör så otroligt bra och fokuserat. Hon håller högst 110 km/tim som marschfart och inga ryck eller häftiga inbromsningar utan lugnt och fint hela vägen tar hon sig fram i den täta trafiken. Den bästa chaufför vi någonsin har haft så henne begär vi alltid at få om det är möjligt.
 
Vi tog en kort rast strax innan avfarten till Cha Am och sedan en tankning i Ban Thon Khet. ca 15 km norr om Huay Yang, och därefter var vi framme. Det duggregnade lite i Huay Yang så lågtrycket sitter i över nästan hela landet.
 
I Bangkok hade vi tur med vädret under vår drygt 2 dagarsvistelse där, mulet, några solglimtar och ca 30 C men inget regn så det var perfekt stadsväder och temperatur. 
 
Maria har landat tidigt i morse på Arlanda och syster Linda var snäll och hämtade henne tillsammans med Tore och nu är Fina Familjen samlade där hemma i Stockholm. Saknaden är stor efter dem alla men som jag skrivit tidigare, jag kan inte få allt så jag får nöja mig med att vi har så fin kontakt ändå via tekniken under den tid vi är ifrån varandra. 😍
 
Nya bananer på gång...
 
Vår vackra trädgård efter en gemensamt (Maria, Rulle och jag) ansning av både jättebusken och Bonsaiträdet  i fronten för några dagar sedan. 
 
Stort TACK till mina älskade Rulle och Maria för fina Bangkokdagar och till Rulle för en trevlig resa hem till Huay Yang!
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en skön söndag!

Kommentarer:

1 Maria:

Tack för 5 underbara veckor❤ Längtar tillbaks och saknar er massor ❤ Pok äe

Svar: Tack själv min älskade Maria och vi saknar dig också massor! Pok äd
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: