2019-12-01 Vilka fantastiska hjärtevärmande människor det finns...

Till att börja med ett stort TACK till våra goa fina vänner Kjelle och Karin samt Leo Bergqvist för en fantastiskt trevlig kväll i går som började hos oss med lite samkväm och slutade på Cha Bar med god och vällagad mat.
 
Det blev många glada skratt samt skojiga, intressanta och seriösa samtal under kvällens lopp och vi var de sista som lämnade restaurangen strax innan kl. 22 och personalen såg lite trötta och var tacksamma för när vi äntligen reste oss upp och gick så de fick sluta för dagen.😴😏
 
Det är verkligen en stor ära för oss att ha fått möjligheten att bli goda vänner och fått lära känna denna fantastiska familj då de dels är mycket trevliga att umgås med dels har stora hjärtan då de gör så mycket gott för de som har det svårt i livet på ett eller annat sätt, hjälp till självhjälp, simskoleprojektet i Huay Yang för thailändska barn, barnhemmet i Muang Mai, Phuket med mera via Familjen Bergqvist Insamlingsstiftelse samt även via deras egna privata donationer.
 
Ibland undrar jag hur deras stora varma hjärtan får plats i deras kroppar 💕
 
För dig som vill vara med att hjälpa till att stödja stiftelsen:
Swish: 1232306850 
BG: 120-9246 eller
Konto Handelsbanken
Clnr: 6537
Kontonr: 525 696 881
Stort Tack på förhand!
 
Facebooksidan:
 
I Huay Yang med omnejd har Kjelle och Karin Bergqvist hjälp av Nong som har koll på vilka som behöver extra hjälp samt hjälp till självhjälp. 
 
Stiftelsens ändamål är att hjälpa behövande människor. Stiftelsen ska uppfylla ändamålet genom att verka som ett stöd för individer eller frivilligorganisationer med ekonomiskt stöd, kunskapsutveckling och utbildning.Stiftelsen ska också kunna bistå människor som är i akut behov av hjälp för liv och hälsa. 
 
 
För vår del lämnar vi gärna ekonomiskt bidrag till den här stiftelsen då vi vet att den på ett seriöst sätt fördelar ut bidragen till de som behöver hjälp av något slag. Då kommer vårt bidrag till gagn för många fler än bara till enskilda personer i byn som kanske av något skäl bett oss faranger om hjälp utan större koll på vad hjälpen syftar till. Det känns bättre för oss i vart fall💗.
 
Här nedan kan du ta del av några av deras projekt och övriga projekt utöver dessa som jag bloggat om ligger på samma kategori "Doneringar, Välgörenhet".
 
Arkivbild 2019-01-14 Inlägg: https://annikathailand.blogg.se/2019/january/2019-01-14-att-ge-kanns-gott-i-hjartat.html
 
Arkivbild 2018-07-05 Inlägg: https://annikathailand.blogg.se/2018/july/2018-07-05-karin-kjelles-simskola-i-sanuk-svenska-skolan-i-huay-yang-s-pool.html
 
Arkivbild 2018-02-09 Inlägg: https://annikathailand.blogg.se/2018/february/2018-02-09-vilken-underbar-upplevelse-valgorenhetsceremoni-pa-debaratana-school-for-the-deaf-med-familjen-bergqvist-2.html
 
Arkivbild 2018-02-11 Inlägg: https://annikathailand.blogg.se/2018/february/2018-02-11-somchai-en-cool-man-2.html
 
 

Kommentarer:

1 Kjelle B:

Tack själv Annika och Rulle för jättemysig kväll och alla fina ord.
🌹
Vi jobbar vidare med nya spännande projekt runt om i Thailand och också snart i Kambodja.
Har också nyligen fått ut vår nya hemsida, bergqvistsstiftelse.se
där man kan se mycket bilder och info om det vi gör.
Om man har några frågor eller funderingar så är ett tips att:
Fråga gärna oss🌹så behöver man inte ”tro” eller ”anta” hur saker ligger till❤️

Svar: Tack så mycket själv Kjelle och toppen med hemsidan och du har så rätt bättre fråga än tro.

Kram till er alla❤❤❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: