2019-07-07--08 Bye bye Sverige och hej igen Bangkok...

Så kom den dagen när det var dags att lämna Linda, Daniel, Adam och David för den här gången. Adam sa att han ville att jag alltid skulle vara hos honom och en sådan kärleksyttring går rakt in i mitt mormorshjärta💗.
 
Jag vet ju att jag inte kan få allt och mitt andra hem finns ju hos min älskade make Rulle i Huay Yang, våra barns pappa, barnbarnens morfar och Daniels svärfar och det är även känslomässigt jobbigt att skiljas från min familj i Stockholm.
 
Linda och barnen skjutsade ut Maria och mig till Arlanda och det är alltid sorgligt med avsked framför allt från min älskade familj men glädjefullt nog får vi fortsätta vara tillsammans med Maria i 30 dagar💗.
 
Norwegian och planet avgår enligt plan kl. 14.55 och skönt nog sitter vi i Premium class med sköna breda säten med gott om benutrymme och space över lag som jag föredrar vid så här långa flygresor. Även en lugn harmonisk atmosfär känns bra.
 
Skönt nog fick vi flera timmars djup sömn också under flygresan.
 
I väntan på att One ska köra fram bilen...
 
One från Huay Yang Travel stod och väntade på oss vid ankomsthallen 3 och då vi hade en rejäl packning med oss hämtade hon bilen från garaget och hämtade upp oss utanför hallen.
 
Vi var hemma i Huay Yang kl 12.30 och det var underbart att få träffa min älskade Rulle igen och Maria att få träffa sin pappa!
 
Heja underbara Huay Yang nu är vi här igen!

Kommentarer:

1 Elisabet Lundqvist :

Brukar alltid åka med Thai men vi kanske ska prova Norwegian någon gång så kanske gubben kan sitta skönt med sina långa ben / Elisabet

Svar: Det tycker jag ni ska testa Elisabet i Premium class ingår 2 incheckade resväskor a 20 kg per person och 10 kg handbagage samt mat och dryck till. 😊
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: