2019-05-21 Tisdag = Cykelträning till/från Ban Krud, 80,02 km...

Idag utlovades 80 % regnrisk över Huay Yang liksom igår men inget regn har än så länge tömts från himlen. Igår vid kl. 18.00 tiden dundrade åskan och blixtarna men ovädret drog bort över Burmabergen utan en droppe regn, bortsett från ca 10 droppar så ljuger jag inte.
 
Himlen var i vart fall klarblå när vi gav oss iväg söderut på cykelträningen och framme i Ban Krud tornade de grå molnen upp sig på himlavalvet. Vi tog därför en kortare energipåfyllningspaus vid 7 Eleven för att hinna hem innan det eventuellt skulle börja regna.
 
Det gjorde det inte, de grå molnen försvann de också och här i Huay Yang är det fortfarande sol från en klarblå himmel.
 
Det skulle behövas en massa regn för naturens skull och enligt väderprognosen började regnperioden i går men det har vi som skrivet inte sett något av ännu.
 
Nu har vi precis lämnat Phet Kasem Road efter ca 16 km och har bara ca 24 km kvar till Ban Krud.
 
Bensträckar - och vattenpaus i skuggan...
 
Som vanligt sitter vi här utanför 7 Eleven i Ban Krud för energipåfyllning och påfyllning av mineralvatten i våra vattenflaskor...
 
Vädret bjöd på sol och ca 33 C  i skuggan, d.v.s inte lika tryckande värme som i fredags (39 C) samt blandade vindriktningar...  
 
Dagens cykelträning till/från Ban Krud, 80.02 km
 
Stort TACK min älskade Rulle för en återigen tuff, svettig och härlig cykelträning och detta var min sista cykelträning till/från Ban Krud innan jag flyger till Sverige den 27 maj.
 
Jag kommer även avstå från cykelträningen på fredag till Prachuap Khiri Khan via Dan Singh Khon då jag har lite annat att pyssla med inför resan.
 
När jag kommer hem till Huay Yang igen den 8 juli har jag vår dotter Maria med mig och hon är supertränad så nästa cykelträning blir tillsammans med Rulle och Maria, det ska bli skoj på hoj igen!
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en finfin tisdag och var rädd om dig och de dina! 
 

Kommentarer:

1 Titti/Umeå/Huay Yang.:

Härligt ni slapp regnet vid cykelturen.
Igår när jag skrev till dig såg det "konstigt ut", (sidan såg annorlunda ut,) kunde bara kommentera som anonym...eller så gjorde jag fel?
Idag är det som vanligt.
Kram Titti

Svar: Tack så mycket Titti för din kommentar och den du skrev igår har jag också fått och publicerat då du skrev under med ditt namn 😁 Kram ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: