2019-10-11 Äntligen fredag = Cykelträning till/från Prachuap Khiri Khan via Dan Singh Khon, 76,30 km...

Så var då äntligen dags för veckans sista cykelträning och på fredagar blir det oftast att vi cyklar till/från Prachuap Khiri Khan (PKK) via Dan Singh Khon (DSK). En lite mer fysiskt ansträngande sträcka än den till Ban Krud fast den några km längre än den till PKK via DSK.
 
Vi bjuds på fler långa branta sugande uppförsbackar och härliga riktigt långa sträckor där vi kan köra intervaller och tempokörning på landsbygden omgärdade av ananasfält samt ytterst lite biltrafik.
 
Idag bjöds vi på sol och rejäl värme (35 C i skuggan) och det kändes, framför allt när vi stannade då svetten bara rann. Men då vi är kloka nog att dricka mycket vatten samt att vi har bra kondis samt är vana vid värmen här i Thailand berör det oss inte särskilt mycket på ett negativt sätt😅.
 
På väg mot 1 km backen och de har till viss del skördat det odlade snabbväxande gräset på sidan om vägen och det är ett utmärkt foder till kreaturen...
 
Skördedags...
 
 
 
Snabbpaus  innan 2 km backen...
 
 
Rulles andra vända i 2 km backen...
 
 
 
Duktigt kämpat!
 
Jag nöjde mig en vända 😅
 
Kort paus för selfie samt lite vattenintag efter 2 km backen...
 
Nu kommer belöningen att få susa ner i 4 km och svalkas av med hjälp av fartvinden...
 
 
När jag kämpar som bäst brukar jag tänka på Ludo´s citronpaj och längta tills vi kommer hem och jag får sätta tänderna i den smarriga citronpajen som vi köper av Ludo på See & Sea i PKK, Mums!
 
Efter 4 km nedför blir det tuff intervallträning på den fina landsvägen i några km innan Ban Thung Khlet...
 
Sista vattenpausen innan PKK och nu har vi bara tempokörningen kvar innan vi kommer dit...
 
Eftersom vi var lite osäkra på regnrisken som skulle komma vid kl. 12 tiden och stora moln bolmade upp från Burmabergen beslöt vi att ta ett snabbt  stopp vid 7 Eleven på vägen in mot PKK C innan vi vände hemåt igen. 
 
Snabbstopp för att fylla på med mineralvatten samt lite inmundiga lite extra energi.
 
Självklart styrde vi nu raka vägen till Ludo på See & Sea för inköp av våra 2 pajer innan vi styrde hemåt. Det får vi inte missa!
 
Vi slapp regnet idag också tur nog och bara tanken på att jag snart skulle sitta till bords och få äta min citronpaj som efterrätt i samband med lunchfikat vattnades det i munnen på mig.
 
Det känns extra gott att mumsa i mig denna vansinnigt goda paj efter att ha gjort av med nästan 1 800 kcal under cykelträningen. Då är jag väl värd denna goda paj😋   
 
Dagens cykelträning och för min del blev det 76,30 km
 
Stort TACK till min älskade Rulle för en riktigt härligt svettig och tuff cykelträning, precis så som en cykelträning ska vara!
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en synnerligen mysig fredag samt trevlig helg!

Kommentarer:

1 Tiina:

Ni är så otroligt duktiga på att hålla er i trim! Imponerande! Kram, Tiina

Svar: Tack så mycket Tiina för det samt kram tillbaka 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: