2019-09-08 Sprättande höns med sina kycklingar i vår thaigrannes hage...

I morse när kossorna med sina kalvar lämnat sin natthage för daghagen hos vår thaigranne kommer hönorna med sina kycklingar till kossornas boplats för att hitta extra föda åt de små.
 
Hönorna sprätter med sina ben för att kräva/krafsa upp krypen från sina gömmen och kycklingarna springer dit för att nappa åt sig av födan.
 
Att stå där på vår sida om muren och titta på detta fantastiska skådespel i det verkliga goda och naturliga livet för thaigrannens kossor, ankor, höns, kycklingar och tuppar samt deras hundar är underbart!
 
De månar verkligen om sin djur som ser friska och välnärda ut och då jag älskar djur av alla de slag gör det gott i mitt hjärta. 
 
Mamma höna med sina 2 småttingar
 
 
 
 
Mamma höna med sina 5 småttingar...
 
 
 
 
 
 
Nu efter frukost har Rulle och jag gått in i vår temporära fasta och det blir ingen mat förrän tidigast i morgon vid kl. 14 tiden, bara vatten och te, och det gör så gott för våra kroppar😊 
 
Jag önskar dig min bloggläsare en skön söndag samt stort TACK för att du läser min blogg!
 

Kommentarer:

1 Maria:

Vad söta och fina de är 😍 precis så ska höns leva, med en vaktande tupp i bakgrunden. Kul med fastan med, kör hårt! 👍👍 saknar er pok äe

Svar: Ja hjärtat de har det verkligen bra där med sin frihet😍 Fasta är kul och gör gott och vi saknar dig med massor.❤ Pok äd
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Birgitta S:

Härligt att se djur som mår gott o har det bra. Imorgon är det en ny vecka Måndag dvs nya möjligheter så tänker jag . Vi har en lite lugnare period nu på jobbet o det ger möjligheter att rensa kolla rutiner vad kan vi göra bättre .
😍🐕

Svar: Tack så mycket Birgitta för din kommentar och ha det så bra på jobbet och i livet i övrigt😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: