2020-02-05 Nu blir vovvarna i Huay Yang ännu mättare och gladare via Tui...

Idag var jag på Pop Shop och köpte 4 säckar torrfoder till Tui på Huay Yang Dog & Cat Rescue som han kan ge till vovvarna i Huay Yang.
 
Det känns mycket bra i hjärtat att skänka detta till Tui, framför allt nu när vi lämnar Huay Yang för gott den 16 februari.
 
4 säckar torrfoder till Tui på Huay Yang Dog & Cat Rescue från Rulle och mig
  
Tui är en fantastiskt god och generös människa som både känner och älskar hundarna i byn, ger dem mat varje dag samt ser till att de mår bra. Han bekostar det mesta själv samt lägger ner hur mycket tid som helst på detta arbete för hundarnas skull. 💗
 
Fantastiska Tui och hans kavata valp New Year eller Pelle Svanslös då han saknar svan sedan födseln
 
Att skänka pengar eller köpa foder för att stödja Tui och Huay Yang Dog & Cat Rescue är det minsta vi kan göra för att verksamheten ska kunna fortsätta för hundarna och katternas skull i Huay Yang.
 
Om du också skulle vilja lämna bidrag till verksamheten:
 
Här går det att bidra med pengar till hundarna:
Swish 070-299 21 94 Göran Nowack
Nordea; kontonr. 3057 21 92770 Märk ditt bidrag med Huay Yang Dog Rescue
 
https://www.facebook.com/Huay-Yang-Dog-Cat-Rescue-202034553168184/
 
Jag kommer att sakna "mina" specifika hundar som jag brytt mig extra mycket om här i Huay Yang men jag vet att de kommer att få fortsatt tillsyn och mat av Tui & Co samt vård om det behövs.
 
Hemma i Stockholm kommer jag ha all tid jag vill att gulla med dotter Lindas Tore, 8 år, och av rasen Staffordshire bullterrier, och det är en riktigt go och mysig samt snäll kille.
 
Goa fina Tore 2020-02-05 
 
Stort TACK till Tui och övriga i teamet som jobbar för Huay Yang Dog & Cat Rescue för att ni finns och gör ett så fantastiskt fint arbete för hundarna och katterna i Huay Yang!

Kommentarer:

1 Elisabet Lundqvist :

Ni kanske åker till huay yang på semester i framtiden så får du pyssla om dina hundar igen 😊/ Elisabet

Svar: Ska aldrig säga aldrig Elisabet men vi känner oss klara här med allt och mer därtill som vi gjort under alla dessa år här i HY och i Thailand. Som det känns nu åker vi hellre till andra för oss nya resmål. Livet är för kort för att återuppta gamla invanda trakter i och utanför Sverige då vi hellre besöker nya resmål den tid vi har kvar. 😁
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Mia:

Hjärtan till dej !! 🧡💙❤️💜💚🤍🖤🤎💛

Svar: Tack så mycket Mia för det! ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Annika:

Vilken fantastisk djurvän du är 🐶 Omtänksamt att du även tänker på de i din omgivning som också bryr sig om hundarna 🌸💝 Du kommer verkligen att bli saknad av dina fyrfota vänner - och av mig såklart som gillar att läsa din blogg 🤓

Svar: Tack så mycket Annika för din fina kommentar och jag kommer sakna vovvarna också. Tack för att du både läser och uppskattar min blogg och den fortsätter att leva men då om det goda livet i Stockholm, Sverige etc. 😍😊😁
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: