2020-07-02 Eftermiddagslek med våra älskade barnbarn Adam och David...

I eftermiddags tog jag tunnelbanan till Fina Familjen på Kungsholmen för att leka med våra älskade barnbarn Adam, 6 år och David, 1 år, utomhus i några timmar och det är så enkelt och roligt att träffas på det sättet.
 
Dotter Linda och jag gick till "Snurr"parken med barnen och där finns det bl.a snurrställningar och trampcyklar och Adam gillar att vara där som en variation till alla de andra lekparker som finns i närheten. David är glad bara det finns sand och lite olika leksaker och är inte lika variationsbenägen.
 
Adam hittade en cykel med sidosits och satte David i sidositsen för att cykla runt med honom i lekparken. Adam är duktig på att ta hand om sin lillebror, åtminstone emellanåt, när han själv vill ha sällskap. Annars kan han uppleva lillbrorsan som ett litet störande moment om han "river runt" i hans rum eller om han vill vara för sig själv och plocka med saker eller läsa.
 
David och Adam
 
Här har de bytt plats och Adam visar David var han ska sätta fötterna men inser att David är för liten och har för korta ben än så länge så han når inte fram till tramporna.
 
Nu är ordningen återställd igen, rätt man på rätt plats...
 
Det här tyckte David var en rolig lek...
 
 
Hej David och ibland är det fullt upp i de två små händerna...
 
David är oftast glad och nöjd med tillvaron och det är underbart att få vara med våra älskade barnbarn och leka några timmar inte så långt hemifrån oss då det bara tar ca 15 minuter med T-bana från Kista till Stadshagen.
 
När båda barnen var nöjda med detta lekparksbesök hämtade Linda Tore som behövde rastas och vi gick en sväng med honom tilllsammans med barnen. Vi besökte också en annan lekpark med en liten fotbollsplan bredvid där Adam och jag spelade lite fotboll medan Linda lekte med David i lekparken. Jag och Adam anslöt sedan till dem och efter en stund kom pappa Daniel och gjorde oss sällskap innan vi gick hem tillsammans.
 
Adam ville leka baby och fick sitta i vagnen och David var så duktig och gick hela vägen hem.
 
 
 En stor pojke på 6 år som ville vara en liten baby en stund😍 (Linda har tagit bilden på oss)
 
Strax efter hemkomsten med barnen var det dags för mig att åka hem igen och jag var så nöjd med den lilla mysiga träffen på några timmar.
 
Stort TACK till min älskade Fina Familj för en mysig eftermiddag och till dig min bloggläsare önskar jag en trevlig torsdagskväll.
 
 
  

Kommentarer:

1 Linda:

Fina bilder det blev och mysigt att du kom förbi och hängde med oss <3

Svar: Tack så mycket hjärtat och det är alltid mysigt att vara med er och barnen ❤❤❤
Annika i Stockholm Sverige

2 Anonym:

Tur att vi har barnen och kan träffas utomhus. Det blir lite svårare i vinter!!
Vi har dessutom en liten gäststuga så de kan övernatta. Men i höst då vi flyttat blir det lite svårare.
Kram Gertrude ❤️

Svar: Ja det är tur Gertrude och framför allt om det är ett stort risktagande att träffas inomhus om man är extra känslig. För oss friska under 70 år har det funkat hittills men vi träffas inte om någon av oss är krasslig. Ni får därmed njuta av möjligheten att träffas så länge den finns. Kram ❤
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: