2022-12-06 Världens bästa proffsiga och trevligaste tandläkare!

I förmiddags var det återigen dags för mitt årliga tandläkarbesök för att undersöka och rengöra tänderna och det gör jag hos världens bästa proffsiga och trevliga tandläkare Alhassan och hans trevliga tandsköterska Esmer på Kista Tandläkarna ett stenkast från oss i Kista Torn.
 
Jag har aldrig haft hål i mina tänder men har som de flesta tandsten som ska tas bort och det är en förhållandevis enkel och snabbt genomförd behandling. Oavsett det och fast jag har inte har några större olustkänslor att gå till tandläkaren infinner sig ändå ett visst obehag med tanke på besöket märkligt nog.
 
När jag kommer till min duktiga och trevliga tandläkare Alhassan och hans mysiga tandsköterska Esmer, som håller till i en mycket fräsch och modern tandvårdsklinik, blir jag alltid glatt och hjärtligt välkomnad och de båda sprider en otroligt trevlig och varm sfär omkring sig. Bara detta bemötande känns lugnande fast jag inte har några orostankar eller andra negativa funderingar att gå till tandläkaren.
 
Tror dock att det är det där specifika höga lite skärande tonläget från det effektiva rengöringsinstrumentet och vattnet som spolar runt i munhålan och slangen som slurpar och suger upp saliv etc är ljud som hänger i hop men något obehagligt. Det gör inte ens ont eller medför något annat obestämt fenomen utan det är väl ett ljud som bara inte tilltalar mina sinnen.
 
Mina händer ligger där i knäet och fast jag intalar mig själv att slappna av och andas lugnt knyter de sig nästan omedvetet och blir som en liten klump. 
 
Idag var det dags för röntgen av tänderna då det gjordes sist 2020 och allt var helt okej och skönt nog sin ordning. Fast jag anande det vet man ändå aldrig helt säkert förrän det är kollat. Allt i övrigt var som det skulle med mina tänder och det var skönt när rengöringen och putsandet var över för denna gång.
 
Jag fick beröm för att mina tänder var så välskötta och det gör jag ju för min egen skull och är noga med det och jag är glad och tacksam över att ha bra gener när det gäller tänderna så de håller sig friska och starka. Självklart bibehålls tandhälsan, och så även övrig hälsa i kroppen, om man undviker att regelbundet stoppa i sig onyttigheter, godis eller dricker sötade drycker, utan att man istället är sparsam med det och försöker tänka efter före vad man stoppar i sig.
 
Röntgen, undersökningen och rengöringen samt putsningen (Airflow) kostade mig 199 kr! Det är vad det kostar just nu och har gjort sedan jag var där första gången 2020 för samma sak. Att få så proffsig tandvård för en så billig penning är otroligt generöst och det är bara att tacka och ta emot så länge det varar.😁
 
Inte minst får du även flera små tuber av tandkräm av olika slag i gåva innan du lämnar kliniken som bonus.
 
Stort TACK till Alhassan och Esmer för ett trevlig besök på er fina klinik och vi ses igen om 6 månader, om inte förr! Då vill Alhassan rengöra mina tänder igen och kolla att jag fortsatt att sköta tänderna enligt hans råd och dåd. Denna tandläkare kan jag varmt rekommendera!
 
Det besöker kommer att kosta mig 50 kr då jag har inbesparade tandvårdsavdrag.😁 
 
https://kistatandlakarna.se/
 
Kista Tandläkarna på adress Köpenhamsgatan 4 i närheten av tunnelbanebron

Kommentarer:

1 sandra ledin:

Va härligt med bra tandläkare som man trivs med. Jag har gått till de i Husby och de är inte trevliga. Så kanske ska byta till i Kista 🤔
Härligt att allt gick bra.

Ha en fin kväll!!!

Svar: Kista Tandläkarna är både trevliga och proffsiga så de kan jag varmt rekommendera. Önskar dig också en fin kväll!🥰
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: