2022-11-08 En lysande present från min älskling!

Den 18 november firar min Rulle och jag vår 44 åriga bröllopsdag och med tanke på min och Marias långis i söndags i Tyresta Nationalpark på 33,35 km och sista 10 km i beckmörker i skogen fick jag 2 presenter idag i förskott av min Rulle.
 
I söndags hade min Smartphone (2,5 år gammal) laddats ur men dessbättre inte Marias Garminklocka med GPS för att hitta vägen och hennes nya Smartphone som vi använde som ficklampa hela vägen genom skogen. Hon lade in den på flygplansläge för att spara på batteriet.
 
Vår ursprungliga plan var ju att avsluta långisen i skogen innan mörkret föll men då vi gick fel väg blev vi fördröjda i drygt 4 timmar. Det som hade varit bra då, för att ha händerna fria, var att ha pannlampa samt så även en Powerbank för att ladda upp min Smartphone. Den gamla pannlampan låg hemma i kökslådan och där gjorde den i vart fall ingen nytta.
 
Eftersom hela övriga Fina familjen var mycket oroliga då de inte fick någon kontakt med oss under vår irrfärd i skogen pga dålig planering av det som faktiskt kan inträffa fick jag idag 2 fina nyttiga presenter i förskott. Nyttiga praktiska presenter är det bästa jag vet!
 
Se blogginlägg En blogg om det goda i livet i Sverige och Thailand etc - 2022-11-06 Riktigt spännande långis på 33,35 km i ljus och mörker i Tyresta Nationalpark
 
Silva pannlampa och en liten nätt Powerbank som jag kan ladda både luren och pannlampan samt min Plantronics handsfree by Poly Voyager 5200 om det behövs.
 
Dessa två viktiga saker kommer jag alltid att bära med mig på mina långisar, framför allt nu under hösten och vintern då det mörknar snabbt på eftermiddagen och jag vill inte känna mig begränsad att alltid gå på upplysta gångvägar eller elljusspår. 
 
Jag har beställt en ny Samsung S22 Ultra som kommer i dagarna då jag behöver nyare och bättre lur än min "gamla" Samsung S10 då Smartphone är färskvara idag och håller inte måttet i all evighet, laddar ur sig snabbare ju äldre de blir, samt att utvecklingen av dem samma går framåt.
 
Stort TACK till min älskade Rulle för att du är rädd om mig och att du ger mig både kärlek samt praktiska nyttiga saker som jag verkligen behöver emellanåt oavsett om det är bröllopsdag eller inte! 
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en finfin tisdagskväll och var rädd om dig och de dina!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: