2023-05-19 Roliga aktiviteter med barnbarnen hela dagen lång...

Idag lånade vi våra älskade barnbarn Adam, 9 år, och David, 4 år, för att hitta på lite skoj med dem hela dagen lång. Vi tog buss 61 som vanligt från Moa Martinssons Torg till Fridhemsplan för att där byta till tunnelbanan till T-centralen och därifrån buss 69 mot Djurgårdsbrunn. Vi skulle besöka Riksidrottsmuseet och Sjöfartsmuseet och de ligger nära varandra.
 
På båda dessa museum finns det fria aktiviteter med hopp och lek för barnen samt även bra saker att veta både om idrott samt sjöfarten genom tiden. 
 
När vi var nöjda med besöken gick vi via den vackra strandpromenaden längs med Djurgårdskanalen och Strandvägen till Kungsträdgårdens tunnelbanestation. T-bana till Fridhemsplan och därefter buss 61 till Moa Martinssons Torg där vi började våra aktiviteter. 
 
När vi överlämnat barnen till Linda och Daniel var det bara för oss att åka hem igen och vi var alla nöjda med en fantastiskt rolig dag samt underbart soligt väder.
 
Stort TACK till våra älskade Linda och Daniel för lånet av barnen och för att livet för så goda saker med sig som det bara är att njuta av så mycket vi kan och förmår. Till dig min bloggläsare önskar jag en mysig fredag samt trevlig helg!.
 
På buss 61
Syskonkärlek utanför Riksidrottsmuseet
Adam gillar att klättra
...och kasta boll
Syskonkärlek utanför Sjöfartsmuseet
Lekrummet
En glass sitter fint efter medhavd lunchfika...
Adam vid Djurgårdskanalen...
David och Adam gillar att hitta vass att göra som spjut eller bara leka vid strandkanten...
En fin symbol
 
 

Kommentera här: