2024-09-28 Heja, jag har lyckats lägga till ytterligare 1 år till...

...mitt fantastiska goda liv tillsammans med min älskade familj samt härliga peppande träningskompisar. Idag fyller jag 73 ärovärdiga och jag är så tacksam och glad för att jag mår så bra både i kroppen och knoppen.
 
För mig är det viktigaste i livet att hålla mig i form för att orka leka och stoja med våra älskade barnbarn Adam, 10 år och David 5 år. Därför är det viktigt för mig att träna på gymmet minst 4-5 dagar i veckan samt äta både gott och nyttigt då det inte finns några genvägar till god hälsa. 
 
Jag har också haft tur att ha fått bra gener och inte råkat ut för någon allvarlig olyckshändelse eller sjukdom. Så har man otur med hälsan, fast man tycker att man skött om sig och levt hälsosamt, finns det inga garantier att man ska gå fri från allvarliga sjukdomar som kan ställa till det rejält i kroppen och knoppen. Slipper man det är det bara att tacka och ta emot och känna sig tacksam för att livet än så länge flyter på i bästa förmåga.
 
Även omvärlden kan givetvis sätta allt på spel från ena dagen till det andra och det har vi ju personligen ingen kontroll över. Vi lever just nu i en mycket orolig värld men så länge det är hyfsat lugnt på den fronten för vår egen del får vi vara tacksamma och njuta av det goda som finns och bara ta för oss så mycket vi kan.
 
Min födelsedag kommer att firas med min älskade Rulle tillsammans med min älskade Fina Familj och det ser jag fram emot. 💕
 
Stort TACK för alla dessa år! 
 
Mitt nya rekord 2024-08-03 116 kg 
 
 
....och ytterligare ett nytt rekord 121 kg 2024-08-27. Puh så tungt det var!
 
121 kg
 
Planka med 15 kg viktplatta...
 
Björnö Naturreservat med Linda och pojkarna
 
Luna och jag
 
Bogesundslandets Naturreservat med Maria och Luna
 
Orsa Grönklitt med familjen
 
Kopparklinten i Trollhättan
 
På Clarion Collection Hotel Kung Oscar i Trollhättan med Rulle

Kommentarer:

1 Titti/Umeå/Huay Yang:

GRATULERAR!
Önskar dig en fin dag med familjen.
Kramar

Svar: Tack så mycket Titti och kram tillbaka!🥰
Annika i Stockholm Sverige

2 Reidun:

grattis ha en fin dag, kram

Svar: Tack så mycket och kram tillbaka ❤️
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: