2011-12-31 Gott Nytt År 2012!

Efter frukost åkte jag och Rulle över bergen till Kata Noi beach då Rulle ville ta ett dopp i de långa dyningarna. På Kata Noi beach är det inte lika många rader med solstolar då stranden är mindre så det känns trevligare där än på de övriga stora stränderna som Kata, Karon och Patong på den sidan av Phuket. Jag var inte så sugen på ett dopp utan stod kvar på stranden och tog lite bilder istället medan Rulle guppade på havets vågor.


Rulle kastar sig i plurret


...och ser ut att njuta av tillvaron...


Kata Noi
En av Jetskiuthyrningsgrabbarna ville bli fotat
Moppar i långa rader...
 
Härefter valde jag att softa med en bok vid poolen och Rulle och Christer åkte till en utkiksplats ovanför Karon.

I kväll blir det hemlagad nyårsmiddag samt champagnen Alexandre Bonnet som jag och Rulle tagit med oss vid flytten från Sverige just för detta ändamål.

I morgon åker vi hemåt igen mot Huay Yang och vi tackar Christer och Staffan för en oerhört trevlig vistelse hos dem i en dryg vecka.

Jag önskar er alla bloggläsare ett riktigt Gott nytt År 2012!

2011-12-30 Softardag vid poolen samt året närmar sig sitt slut...

Rulle kände för att åka mot Kata över de slingrande backarna i bergen men jag ville ta en paus från MC-körning idag och bara softa med en bok vid poolen så vi alla gjorde det vi ville göra idag på olika sätt.


Vy från en solstol

Det känns lite märkligt att det bara är två dagar kvar på 2011 och att sitta under en klarblå himmel i gassande sol och ca 32 grader varmt i skuggan i december och gå omkring i tunna kläder och skor. Men snart kommer även vi att tycka att det är det mest naturliga tillståndet i princip året om med viss variation av vädret förstås beroende på vilken monsun som gäller och i vilken del av landet vi befinner oss i.   

 
Fina goa Assar

Kvällsmålet avnjöts på, ja. vad tror ni, jo just det på Number One. Det var sista kvällsmålet där för denna gång för i morgon blir det nyårsmiddag hemma hos Christer och Staffan.

2011-12-29 Kao-Khad Views Tower

Solen gassade från klarblå himmel och vi tog bl.a. en tur till Khao-Kad Views Tower som ligger på vägen mot Phuket Port. Det var en mycket brant stigning på vägen upp till tornet så det gällde att dra på full gas för att komma upp på toppen. Vi parkerade och tog trapporna upp till tornets högsta avsats där vi kunde njuta av en hisnande utsikt över i princip hela Phuket med omnejd.


Kartkoll...

När vi åkte därifrån tyckte jag det var småläskigt att köra ner då det var ca 25 % lutning i första backen och det var som att stå på huvudet men ner kommer man alltid och så gjorde även vi alla med livet i behåll, ha, ha.

Vid hemkomsten bjöd Christer på varsin kall öl i poolen och det var mycket gott och ett trevligt avslut på en rolig utflykt.

Kvällsmålet avnjöts återigen på Number One och det kan inte bli tjatigt då de har en massa mycket goda och vällagade thairätter att välja på som jag inte testat förut..

Efter middagen blev det som vanligt filmtime.

Tack för en härlig Phuketdag och kväll!