2012-12-31 Gott nytt År 2013!

Gott Nytt År 2013 alla nära och kära samt bloggläsare!
 
Vi kommer att fira nyårsafton hemma hos oss tillsammans med Bosse och Lotta med hämtmat och lite god dryck. Vi är lite partytrötta då det har varit många olika slags partyn på kort tid så nu känner vi bara för att ha det lugnt och skönt i hemmets lugna vrå tillsammans med våra kära vänner Bosse och Lotta.
 
Vi kommer under kvällens lopp att åka ner till stranden för att smälla av några raketer för att tacka det gångna året 2012 och välkomna år 2013. 
 
 
För dig som vill förkovra dig i konsten att njuta av livet kan jag rekommendera boken "Konsten att njuta av livet". Rulle har fått boken av vännen Conny och den verkar mycket läsvärd och är en bra input inför nästa år!
 
Boken skrevs av vishetsläraren Lin Yutang redan 1937 men är högst aktuell för "nutidsmänniskan, programmerad till effektivitet och punktlighet, stressad av prestationshets och standardjakt, förbiser alltför ofta betydelsen att leva, inte bara överleva"...     
 
Vi tycker att vi kommit en bra bit på väg när det gäller vårt eget liv här i Thailand och ser till att njuta så mycket vi bara kan men den klokskap som boken kan ge är ju värt att ta till sig så nu öppnar vi våra sinnen ännu mer för ytterligare inflöde... 
 
En läsvärd bok för alla er som vill njuta av livet...
 
GOTT NYTT ÅR!!!
 
 
 
 
 

2012-12-30 Oh och Ned inför personalfesten hos Chaba

Ned och Oh kom vid kl. 17.30 tiden och visade upp sig med sina skjortor (som jag köpt åt dem) och cowboyhattar (som Ola köpt åt dem) inför personalfesten hos Chaba och de ville gärna att jag skulle ta kort på dem i sin utstyrsel. De var glada och uppsluppna inför festen.
 
Enligt Ned kunde Gock tyvärr inte gå på festen då han var tvungen att ta hand om sitt lilla barn. Gocks fru arbetar också på Chaba så de kunde väl inte ordna det så att båda kunde gå på festen eller vad orsaken nu var...
 
Ohh och Ned inför personalfesten... 
 
Ha det så kul! De kommer nu att vara lediga i 2-3 dagar då nyårsafton samt nyårsdagen är röda dagar och de får en välförtjänt vila från arbetet.