2014-01-31 Fredag kl. 13.00 = Städdag = Surin Beach

Nu är "arbetsveckan" med hård träning över för min del och nu följer två loja dagar och det ska bli spännande att se vad vi får för oss då...
 
Dessutom är det sista dagen i januari 2014 och januari är därmed till enda. Jag är riktigt nöjd med denna månad trots att det varit lite småkyligt i mellanåt, men det är ju tur att vi har varmare kläder samt framför allt täcken till våra sängar och då kan det vara kallt utan att det påverkar oss särskilt mycket. Jo i så fall i positiv riktning då vi har sovit oerhört gott i den svala luften under varma täcken.
 
Vi lämnade hemmet för Neds skull och åt lunch på Surin Beach med Oddvar och sällade oss sedan med Puttsi och deras vänner Ann-Marie och Ola som satt och softade på stranden i skuggan av Pinjéträden.
 
Här sitter vi och har det bra...
 
Havsvågorna rullade in i sakta mak och vattnet var alldeles turkosblått. Att sitta så här och softa i denna sköna avslappnade miljö i trevligt sällskap kan ju inte bli så mycket bättre.
 
Tack för en mysig eftermiddag!
 
Trevlig fredag och helg önskar jag dig min bästa bloggläsare! 

2014-01-31 Vattenbuffeln Bon King får omvårdnad och bananer...

På promenadvägen fick vi se vilken fin omvårdnad vattenbuffeln Bon King fick av sin husse. Vattenspolning och därefter ett helt knippe med bananer som belöning. Mums med bananer med skal och hela rubbet.
 
Underbart att se att de tar hand om honom så väl!
 
 
Mysigt att få vatten på den varma kroppen!
 
 
Tack fär en skön och skojig promenad!