2013-01-31 Första gurkskörden på Lotus 1!

Ned kom och sa att det nu var dags att skörda en av gurkorna som var tillräckligt stor samt färdig att äta. Tänk att jag kan bli så glad över en gurka men det beror ju på att jag faktiskt odlat upp den själv! 
 
Nästan 30 cm lång egenodlad gurka, det ni!

2013-01-31 Skyddsglasögon mot diverse kryp vid MC-körning kvällstid i Huay Yang

Härom veckan när vi åt på No Name tillsammans med Janne och Kerstin visade Janne ett par praktiska Skyddsglasögen för att slippa få småkryp i ögonen när han kör MC på kvällstid. De härjar som värst vid kl. 18.30 tiden och att få insekter i ögonen är inte så kul. Extra bra för dig som kanske har ett hjälmvisir som är mörktonat eller inget visir alls.
 
Janne har köpt skyddsglasögonen på Home Pro i Hua Hin för ca 35 baht per par så vi bad honom köpa till oss nästa gång han är där. Det är nu ordnat så vi har fått vår leverans.
 
Tipsade Janne om att han kanske ska ha ett lager av dessa Skyddsglasögon på Driving Rangen för att sälja och vi får väl se om han nappar på den idén.
 
Smarta Skyddsglasögon vid MC-körning på kvällstid

2013-01-31 Vackra klänningar, saronger, hattar etc i Huay Yang

På det lilla massagestället på Orchidvägen mellan Restaurang Tamarind och Orchid 1 kan du nu köpa klänningar, saronger mm.
 
Kul att de passar på att utöka utbudet när de kanske inte får in tillräckligt med pengar på att bara ha massage etc samt att det även blir en konkurrens prismässigt på klänningar etc. i Huay Yang.