2013-09-30 Fin hylla från Dan Singh Khon

När jag var i Dan Singh Khon sist köpte jag en liten hyIla i trä för att fästa på gaveln (med buntband) på det lilla sidebordet i rotting. Den passade precis i storlek och nu kan jag använda den ena hyllan till att ställa glasunderläggen så de kan torka efter att de blivit blöta och så ligger de där sedan fint samlade. I den andra hyllan kan man lägga småprylar som tändare, ljus etc.
 
Praktisk hylla i trä från Dan Singh Khon
 
I morse blev det långis med Berit och Lotta och härefter jobbade jag i vår trädgård inför den stundande MC-turen till bl.a. Chiang Mai under ca 3 veckor.  
 
I eftermiddags hämtade jag mina två par solbrillor hos Jirawat Optical i HY och härligt att de hann bli klara innan vi åker till Chiang Mai på onsdag då jag behöver dem när jag kör. Det andra paret är bra att ha med sig som reserv. 
 
Kvällsmålet avnjöts på Jubu Jubu tillsammans med Botta och Pia & Isac och vi bjöd dem på mat och dryck för att fira min födelsedag i efterskott i goda vänners lag.
 
Tack för en trevlig kväll!

2013-09-29 Hemresa till HY från Bangkok med buss

Efter en trevlig vistelse på Asia Hotel och en god natts sömn i sköna sängar checkade vi ut efter den smarriga frukostbuffén vid 10.30 tiden.
 
Trafiken var lugnare så taxin tog oss snabbt till Södra Stationen till det överenskomna priset om 280 baht. Vi var där vid kl. 11 tiden och köpte biljetter och bussen avgick prick 11,30 som den skulle. 
 
Efter ett matuppehåll om ca 30 minuter var vi hemma i HY vid kl. 15,30 tiden och Pao skjutsade hem oss till Lotus 1. Trots en rolig utflykt till Bangkok i 2 dagar känns det alltid skönt att komma hem igen.
 
Vi blir dock inte hemma särskilt länge då vi åker på vår långtur om ca 3 veckor med MC till Chiang Mai, Chiang Rai, Gyllene Triangeln och en massa andra sevärda ställen i Norra och Nordvästra Thailand. Botta hänger på med en MC och jag och Rulle kör varsin MC.Det ska bli spännande med nya fräscha äventyr!   
 
En annan skojig händelse framöver är att Maria kommer hem till HY igen den 2 november och stannar hela månaden! 
 
Vilket underbart liv vi lever!
 
Dags för tvätt inför långresan...
 

2013-09-28 Cabaret på Asia Hotel

En trevlig och rolig avslutning på min födelsedag med en påkostad och flärdfull show med Ladyboys aom höll på i en dryg timme med riktigt proffsiga och duktiga dansare och artister i övrigt.
 
Rulle omgiven av två snygga Ladyboys
 
Här kommer ett par filmsnuttar från den dryga timmen långa showen....
 
 
 
 
Tack alla duktiga dansare och artister för en trevlig show samt tack till min kära Rulle för en mysig födelsedag!