2011-08-31 Sista dagen i augusti, tiden rusar.....

Vid varje månads slut säger jag samma sak..."vad tog denna månad vägen" och jag är lika förbluffad varje gång då jag upplever att tiden rusar iväg i en faslig fart. Det gör inget just nu då tiden närmar sig med stormsteg tills vi flyttar till Thailand den 24 september, dvs. bara 24 dagar kvar.

Viruset försvann lika fort som det kom (peppar, peppar) så nu känner jag mig helt ok igen och har dessutom kört ett stenhårt BodyCombatpass tillsammans med Rulle och Maria i kväll. Livet är på topp!


Vår strand med dramatisk himmel

2011-08-29 Kolla in vilket trendigt vardagsrum vi fått!

Tänk att man ska behöva flytta till Thailand för att inse att vi inte behöver omge oss med så mycket prylar och möbler. Det räcker ju gott med en stor TV och bioanläggning, en skön soffa och fåtölj, eller hur? Framför allt för oss som sällan kollar på TV i veckan och föredrar ett bra filmutbud i stället att kolla på till helgerna.

Hyllor och lådor samlar, eller rättare sagt gömmer, sådant man inte vill se men ändå vill spara av någon anledning.

Idag kändes det lite här och där i kroppen att vi slitit med flytt av diverse möbler i lördags. Under dagen började även näsan rinna lite och en svag känsla av att någon liten virus är på väg in i min kropp igen. Jag vågade inte därför köra ett hårt CykelPuls pass, som jag och Rulle normalt gör på måndagar, utan nöjde mig med lite rygg- och magträning med Ingela på SATS i stället.

Attans otur om man ska åka på "något" igen. Det är fler på jobbet som är "förkylda" och det blir inte bättre av att skolorna nu har börjat efter sommarlovet och en massa skolbarn/ungdomar, som är ovana av basiluskerna från varandra, nu åker tunnelbana och kanske smittar ner oss andra. Attjo, prosit, usch!

Kolla in nedan länk om du vill veta vad Prosit kommer ifrån etc. 

http://sv.wikipedia.org/wiki/Prosit


Barskrapat och trendigt, eller hur?

För er bloggläsare, som inte uppmärksammat det, är det nu lite mindre än 3 arbetsveckor kvar, tjohej!

2011-08-28 En dag på Kennel Mischaland med Susanne och goa vovvar

Vid 10 tiden åkte Maria och jag till Kennel Mischaland för att hälsa på Susanne och vovvarna innan vi åker till Thailand. Nu lär det dröja innan jag återser Mischaland igen.

På Mischaland har jag tillbringad en massa tid under årens lopp som hundvakt då Anders & Susanne behövt hjälp med passning av kenneln och det har varit jättekul och härligt att ha fått den möjligheten att få umgås och ta hand om dessa fantastiska schäferhundar. Vi har haft alla våra egna schäferhundar från Susanne & Anders under åren 1991-2007 och det har varit underbara år tillsammans med Xenia, Onnie, Mega, Brisco, Cimbo och Juni.

Efter december 2007, när Juni som blev 10 år fick somna in för gott, har vi valt att inte skaffa fler hundar. Då våra avsikter var att tillbringa all vår lediga tid i Thailand samt planer på att  flytta dit för gott så småningom är det inte så smart att skaffa fler hundar. Vi har alltid haft två hundar åt gången och vi saknar hundarna då de givit oss så mycket glädje under så många år. Det tog lång tid innan det inbillade ljudet av deras tassar till slut tystnade.


Kennel Mischaland


Ett gäng söta 3 veckorsvalpar 


Jisses vilka sötnosar! Fanns det möjlighet skulle jag fylla fickorna med dem alla, ha, ha...


Att somna i en hög ger skön värme åt alla...


En liten 3 veckors gossig valp


Skönt huvudstöd när man blir sömning...


Skönt att bada tassar i vattenskål (ca 9 veckors valp)


Härlig vila i gröngräset men alltid på vakt om något kul är på gång...


Boll är kul men man blir ju lite trött efter en stunds lek...

 
Mer söta valpar, bara några dagar gamla....


Maria med Boris (ett lyckligt par)

Maria var hundvakt på kenneln för några veckor sedan och där träffade hon Boris, 18 månader, och det blev kärlek vid första ögonkastet för dem båda.

Trötta av hundlek och lantluft for vi hem vid 16 tiden.

Tack Susanne och alla goa vovvar för en trevlig dag!