2015-06-30 Bye, bye, idag lämnar vi fina familjen och Sverige för hemresa till Thailand

Igår fick vi en trevlig och mysig sista kväll för den här gången med fina goa familjen och Rulle och jag hade köpt en smarrig chokladtårta från Thelins som efterrätt som en god avslutning.  
 
Idag lämnar vi Sverige från Arlanda kl. 14.40 via Norwegian om det går enligt tidtabellen. Som vanligt är jag positiv och kan jag inte se några hinder varför det inte skulle göra det. Men om det nu ändå skulle råka bli någon mindre eller större försening är det inte mycket vi kan göra åt det annat än vänta. Hem kommer vi i vart fall i sinom tid och vi har ju all tid i världen så det blir som det blir.
 
Vi har verkligen haft det roligt och mysigt här i Sverige hos vår härliga duktiga och fina familj och vi kommer att sakna den fysiska kontakten med dem alla massor. Tur att det finns Skype så man åtminstone kan se varandra i samband med samtalen.
 
Bye, bye Sverige och hej igen Thailand vi kommer hem snart...
 

2015-06-29 Näst sista dagen i Sverige och lunch med goa fina vännen Ann-Louise

Rulle och jag gjorde sällskap via Kungsholm Strand till city för jag skulle träffa min goa fina vän Ann-Louise på Vetekatten kl. 11.30 på hennes lunch. Under tiden som vi träffades gick Rulle på stan och vi skulle sedan göra sällskap hem igen.
 
Det var mycket roligt att träffa Ann-Louise igen då det var några år sedan nu som vi sågs så vi hade massor att prata om. Ann-Louise och jag har varit gamla arbetskamrater för några år sedan och har känt varandra sedan 1980 talet. Härligt att fortfarande ha en sådan fin kontakt och jag är glad över att vi hade möjlighet att träffas en stund innan vi åker hem till Thailand igen då Adam är på dagis idag. 
 
Goa fina vännen Ann-Louise på Vetekatten
 
Vid vårt relativt korta besök om 1 månad i Sverige denna gång har vi haft största fokusen på vår egen familj och framför allt lille Adam som vi tagit hand hela dagarna i veckorna när Linda och Daniel jobbar. Det har varit fantastiskt mysigt och vi kommer att sakna honom massor. Nu har vi dock eftermiddagen och en del av kvällen samt en stund i morgon bitti på oss att umgås innan han går till dagis.
 
Tack goa fina Ann-Louise för en kort men intensiv och mycket trevlig stund! 
 

2015-06-28 Första plaskdammsbadet för lille Adam

Junis varmaste dag hittills och nu passade vi på att låta lille Adam ta sitt första plaskdammsbad i lekparken närheten. Det var många små och stora barn samt vuxna i plaskdammen och runt dammområdet som passade på att njuta av det vackra varma vädret idag.
 
Adam har fått en fin baddress som nu ska invigas och att Adam gillar vatten har vi förstått samt att han är helt orädd men han verkar ändå ha en sund respekt för vatten. Pappa Daniel håller sig nära Adam men låter honom ändå själv få känna på samt få en viss men mycket begränsad frihet.  
 
Härligt att se glädjen när han satte ner fötterna i vattnet och fick börja plaska med spade och hink! 
 
Daniel börjar lite försiktigt och väntar en stund för att Adam ska bekanta sig med vattenmiljön...
 
Dags att doppa benen...
 
Tjoho vad kul, Adam gillar det här!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adam är en go, mysig och härlig liten unge och vi kommer sakna honom massor när vi åker hem till Thailand igen på tisdag!