2013-02-28 Sista dagen i februari...torsdag = van-parúhàd-sabårdi - Apotek i Huay Yang

Oj, oj vad tiden går nu är även februari månad snart slut. Tiden rullar på och vi har det hur bra som helst och njuter så mycket vi bara kan här i vårt paradis Huay Yang. Linda och Daniel styr våra dagar och de har nu varit här i en vecka och bara tagit det lugnt. Vi vet ju att det behövs minst en vecka innan kroppen har kommit i skön vila efter ett hektiskt arbetsliv. På tisdag i nästa vecka åker vi till Bangkok då vare sig Linda eller Daniel varit där. Vi kommer att bo 2 nätter på Sivatel Bangkok Hotel där vi lyxat till det med varsin suite. Det ska bli kul!
 
Daniel var med på dagens cykeltur med Rulle och grabbarna till PKK t.o.r och det gick hur bra som helst. Linda och jag softade i värmen vid poolen och fick en välförtjänt vila efter långisen med Lotta och Berit.
 
På eftermiddagen åkte jag och Linda och gjorde några ärenden, bl.a. på Apoteket på Popsvägen till vänster om Pilton Resort. De verkar ha ett bra sortiment och bra att vi har ett Apotek i Huay Yang. Våra största affärer som Pop-shop och Si-shop har en del vanliga medikamenter som värktabletter etc. men urvalet är ganska knapert i övrigt. Bredvid Apoteket finns en liten sjukmottagning också.
 
 
Apoteket på Popsgatan till vänster om Pilton Resort.
 
Vi har även vackra tuppar här i Huay Yang...
 
Visst har den fina färger?
 
Ha en trevlig torsdag!
 

2013-02-27 Mysig onsdag med hemlagade Curryräkor samt jag har blivit intervjuad om Huay Yang, det ni...

På långisen idag med Lotta och Linda fick vi även sällskap med Ulf på Orchid 4 och det var skoj att få in lite nytt blod i prommisgänget. Ulf kommer inte att delta varje dag utan bara när han känner för det och det är helt ok för oss.
 
Om du gillar att gå i rask takt och hänga med på våra trevliga prommisar som tar ca 1.30 timme utgår Lotta och Berit från Orchid 2 kl. 08.30 måndag till fredag. På onsdagar är inte Berit med, då hon i regel spelar golf då, och på fredagar har Lotta annat för sig. Det är bara att hänga på om du känner för det.
 
Kl. 11.00 kom frilansjournalisten Jonas Malmborg hem till oss för att göra en intervju med mig om Huay Yang. Kul att ställa upp på det då jag gillar Huay Yang och gärna vill berätta hur det är här.
 
Om intervjun blev lyckad får vi se vilken tidning som vill publicera den. Det lär ni bli varse då jag i så fall själv får reda på det av Jonas.
 
Jonas Malmborg har förresten utkommit med en debutroman med titeln Fältöversten och den är utgiven i januari 2013. 
 
 
"Det är 1987 och sommarlovet går in på sin sista vecka. Snart börjar allvaret och barndomen tar slut. Trettonårige Jacob ska börja högstadiet och driver ensam runt på Östermalm...." se vidare via nedan länk..
 
 http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9100127310
 
Till kvällsmål lagade Rulle och Daniel Curryräkor med tillbehör och det blev jättegott och trevligt.
 
Tack för idag samt en trevlig kväll!
 

2013-02-26 Skön tisdag = Wan Angkaan i Huay Yang

Igår och idag hängde Linda med på långisen med Berit och Lotta och det blev för Linda och mig drygt 9 km. Linda är van att gå ut länge och raskt med sina två vovvar så det var inga som helst problem för henne att hänga med trots värmen.
 
Dessa promenader är nyttiga för både kroppen och knoppen och efteråt känns det skönt att bara kunna koppla av resten av dagen om vi vill.
 
Efter promenaden samt lite ytterligare fysträning blev det poolhäng flera timmar och det var sååååååå skönt.
Temperaturen ligger på 34-35 grader och då är det skönt med närheten till poolbad.
 
 
Vi åt kvällsmål på No Name tillsammans med B&L och det var som vanligt trevligt.