2016-02-29 Sista dagen i februari 2016 och det firar jag med en ny bikini...

Jaha det var februari det och den månaden försvann nästan lika fort som den kom. En fantastisk månad blev det, framför allt när fina lilla familjen var här hos oss under tre veckor. När det är extra skojigt och mysigt skulle det vara bra att kunna dra ner på farten lite så dagarna inte försvann så fort...En manuell manövrering av tiden vore toppenbra att ha till hands. 
 
Nåväl, vi fick en extra dag i februari idag då det är skottår och det firade jag med en ny bikini. Nja, om sanningen ska fram behöver jag verkligen en ny bikini då bikinis slits extra snabbt pga av klimatet här i Thailand och att tro att bättre kvalitet skulle vara bättre och mer hållbart här stämmer inte med verkligheten.
 
Jag använder mina bikinis in i det sista och innan jag ger upp är de så urblekta och tyget är tunt och sladdrigt i bikinibyxorna så de knappt håller ihop. De duger då med nöd och näppe till att ha på mig om jag bara håller mig i trädgården, skymd av palmer och buskar men absolut inte utanför tomtgränsen för min självbevarelsedrifts skull.
 
Nu är de flesta av mina under åren inköpta bikinis kasserade i soporna och en ny fräsch bikini, så länge det varar, är inköpt på Pop Shop för 450 baht, 80 % polyester och 20 % spandex. Lite dyrare än de andra som jag brukar köpa för ca 300 baht men kanske är den nya i något bättre kvalitet.
 
Snygg är den i vart fall tycker jag...
 
Min nya fina bikini

2016-02-29 Blåsten håller i sig och vädret bjuder på svala sköna nätter i Huay Yang...

Knallade ner till havet för att njuta av lite havsluft samt vågornas brus...
 
Natten och gryningen bjuder på svalka och då är det skönt att ha en filt till hands att dra på över påslakanet.
 
Huay Yang Beach
 
Huay Yang Beach...
 
Jag önskar dig en härlig måndag!