2017-08-31 Lite personalvård i samband med deras gräsklippning...

Gräsklippningen på vårt område är i full gång och det är ett svettigt göra idag för vår områdespersonal då temperaturen ligger på +34 C i skuggan.
 
Eftersom Rulle och jag kom från vårt cykelträningspass vid kl. 13.45 vet vi hur det är att kämpa i värmen så för att muntra upp dem lite i sitt slit cyklade jag till närmaste affär, Charming Mart, och köpte varsin Coca cola (som jag vet att de gillar bäst) samt varsin liten påse med Chips. 
 
Att få lite extra uppskattning för sitt arbete är de få som inte skulle gilla och när jag förvärvsarbetade tyckte jag det var riktigt trevligt när min arbetsgivare bjöd oss på något gott för att visa sin uppskattning.
 
Personal som trivs på sin arbetsplats gör ett bättre arbete, så är det bara :-D 
 
Vår fina goa områdespersonal, Nong, Ned och Hian (som är Nong´s make)
 
Nu fick de sätta sig och vila en stund i skuggan med sin "fika" och efter det var det full fart igen.
 
Stort tack till Nong, Ned och Hian för att ni gör ett så bra jobb samt är så trevliga att ha att göra med!

2017-08-31 Sista träningscyklingen för den här månaden, t o r Prachuap Khiri Khan via Dan Singh Khon, 7,2 mil...

Idag är det soligt och varmt, ca +34 C i skuggan, och dagens cykelträningspass till Prachuap Khiri Khan (PKK), via Dan Singh Khon, skulle vi idag förena nytta med nöje.  
 
Idag ville Rulle att jag skulle vara med på bild för omväxlings skull....
 
Kommer du eller? :-D  
 
Härlig miljö för Vattenbufflarna...
 
Mysigt att rulla sig i lera, det gillar Vattenbufflarna...
 
När vi kom till PKK behövde vi besöka CAT Telecom i PKK för att förlänga vårt Internetavtal med dem och det passade bra idag då det ändå var dags för ett nytt cykelträningspass. 
 
Vårt lager av områdeslampor är också nästan slut så Ad (som är ansvarig för vårt område via Cha-ba) bad mig köpa 10 energilampor om vi ändå hade vägarna förbi t ex HomePro, så de kunde ha dem i vårt områdes lager. Självklart ställer vi upp på det och när vi kom till PKK började vi därför med inhandling av dessa 10 lampor på HomePro.
 
Härefter blev det CAT Telecom och lite fler ärenden i PKK innan vi cyklade hemåt igen. Det kändes som ett långt cykelpass idag på grund av våra respektive ärenden och det var dessutom varmt som attan och vi stretade framåt på Akvarievägen i mer eller mindre motvind.
 
Efter att lämnat lamporna till Ad var det skönt att rulla in till vårt hus och det är obeskrivlig känsla av ljuvlighet efter ett svettigt cykelträningspass.
 
Dagens resultat: Distans: 7,2 mil, cykelträningstid 3,23 timmar, snittfart 21,4 km/timme, maxhastighet 40,5 km/timme och som vanligt det bästa, 1 833 brända kcal.
 
Tack min älskade Rulle för ett härligt svettigt cykelträningspass!
 
I augusti har jag cykeltränat totalt 86,9 mil och då har jag inte räknat in mina cykelturer i byn. Wow, jag är förvånad själv att det blev så många sköna svettiga mil!
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en fin torsdag och var rädd om dig och din hälsa.
 

2017-08-30 Fin onsdagspresent från min älskade Rulle!

Idag kom ett spännande paket från Aliexpress till mig och som min älskade Rulle beställt, en vackert skinande blank cykelpump som man fäster på ramen på min cykel.
 
Rulle vet precis vilka presenter som går hem hos mig och nu har Rulle bytt ut den gamla pumpen på min ram till den här fina som är lättare att pumpa upp däcken med om jag skulle råka ut för en pyspunka eller helpunka i samband med min cykelträning. Snygg och praktisk, en bra kombination!
 
Min nya fina cykelpump har anlänt i från Aliexpress i China 
 
 
Kolla bara vad fin den är men jag hoppas givetvis på att jag slipper ifrån punka när jag är ute och cykeltränar, men bra att ha i fall att det händer :-D
 
Tack så mycket min älskade Rulle!