2016-09-30 Freeeeeeeedag igen och jag önskar er alla en trevlig helg!

Nu har veckan gått så där fort igen och det är redan fredag samt även september månad tar slut idag och var tog september 2016 vägen?! Swisch!
 
Idag har jag varit på några trevliga uppdrag men det får ni se i morgon i bild och text här på min blogg...
 
Idag har CAT varit här och installerat fiberdatanätet och bytt ut vår gamla router till två nya och det går märkbart mycket fortare med 15 Mb/s än vårt gamla datanät via kopparkabel på 10 Mb/s, härligt! 
 
I kväll blir det mysig samvaro med Pia & Isac samt Tilda och lilla Doris och jag önskar er alla mina bloggläsare en skojig fredag samt trevlig helg!
 
Bougainvillea från vår trädgård...
 
 

2016-09-30 Expresståget från Bangkok stannar till i Huay Yang i morgon kl. 12.45...

...och i samband med det blir det lite jippon samt lekar och tävlingar i beach-volleyball samt dragkamp mellan Faranglag och Thailag.
 
Det kommer bli trumslagarmusik och lite matstånd kommer att placeras ut för att fira dagen då Expresståget från Bangkok stannar till i Huay Yang.
 
Ni faranger som är i Huay Yang kom till järnvägsstationen vid kl. 12.30 eller när ni nu vill förstås, och möt tåget samt varför inte vara med och leka och tävla. 
 
Kommunen och alla övriga som jobbat hårt med att göra vår järnvägsstation med omnejd mer attraktiv samt önskemål om att Expresståget ska stanna till i Huay Yang, kan vi hedra på detta sätt genom att bara vara där och delta mer eller mindre. 
 
Välkomna!
 
Här framför vår fina järnvägsstation har det blivit en officiell plats för många olika aktiviteter som typ "Friskis & Svettis", mötesplatser i det fria, plats för partyn eller andra festligheter etc. etc. 
 
 
 
 
Huay Yangs vackra stationshus... 
 
Här fixar man till platser där man kan träffas och laga mat etc. Varje plast är döp efter det träd som ligger närmast. I detta fall ligger platsen under trädet Jamjuree.
 
Det finns nio stycken olika trädarter på det här stora området vid järnvägsstationen... 
 
Trädet Jamjuree
 
...och denna träffplats ligger vid trädet Tal-koo
 
Här lite söderut från stationen ska det bli stor yta för parkering och längst ner på den gröna ytan på höger sida ska det bli en fotbollsplan.
 
På detta område är det inte tillåtet att vare sig röka eller dricka alkohol och man måste hålla platsen ren från skräp...
 
Träbänkarna har man gjort av gamla träsyllar från spåret...
 
 
Fina vägvisarskyltar...
 
 
Vilket lyft Huay Yang fått genom åren till det ännu bättre och den utvecklingen kommer att fortsätta är jag övertygad om...
 
Tjohej, vilken härlig by vi bor och lever i!